İyi Uykunun Yaşı Yok!

11 Eylül 2021
Yatak üstünde zıplayan çocuk

Kaç yaşında olursak olalım, iyi uyku; bizim bağışıklık kaynağımız, gün içindeki gücümüz, algımızın sağlamlığı, hatta büyük resimde: Başarımız!

Tabii, hoş görürsünüz ki her gün biraz daha büyümekte olan bir bebeğin uyku kalitesi ve uyku koşulları, diğer çağlarımızdan daha kritik önem taşır. Sağlıklı ve nitelikli uyuma şartlarında, kemik yapısının ve gelişiminin; hatta tüm postürün desteklendiği şekilde uyumanın, ilk adımlarını atacak bir bebeğin en büyük destekçilerinden biri olacağını da yadsıyamayız. İyi uykunun temsilcisi rolüyle ise Yatsan; ister yeni doğan bir bebek, ister okul çağındaki bir çocuk için konuşalım, uykunun yaşının olmadığını ama kalitesinin baki olabileceğini ispatlar.

Büyüme ve gelişim çağlarının zirvesindeki çocuklar için özel düşünülmüş ortopedi standartları ve materyal seçimleriyle Yatsan: ‘Çocukları uykusunu almadan okula göndermez!’ desek yeri…

Çocuklarda İyi Uyku

Konumuz çocukların uykusu olduğunda, fiziksel olarak neleri gözetmeliyiz bir bakalım:

  • Çocuklar geceleri sıklıkla hareket eder.
  • Dolayısıyla uyku esnasında hem vücut ısısı hem de pozisyonlar sık sık değişkenlik gösterir.

Tüm bu kritik büyüme süreci boyunca, hassas ve hızla gelişmekte olan omurgaya boşluksuz bir destek sağlayan uyku ürünlerinin seçimi sürecin en iyi şekilde yönetilmesini sağlar.

Bu koşullar altında, Yatsan, gerek okul çağında olsun, gerekse daha büyük; gereken zamanın ihtiyaçlarını ve desteğini optimum şekilde karşılayan Yatsan New Breeze Yatak’a bir göz atmanızı öneriyor. Peki neden mi tercihiniz New Breeze olmalı?

En başında, Yatsan New Breeze yüksek kalitede bir lateks.

Lateks doğal haliyle, Amazon’lara özgü kauçuk ağacının öz sütünün pişirilip dondurulup kalıplar haline getirilmesi ile üretiliyor. Yani, doğal haliyle gözenekli bir yapısı ve kendiliğinden hava geçirgenliği var. Yumuşak ve elastik. Lateks malzemesi, teri emip sıcaklığı dengelerken; aynı zamanda basıncı da dengeleyerek vücuda eşit dağıtıyor. Malumunuz şu ki, Yatsan New Breeze, gelişmekte olan bir çocuğun, uyku kalitesi için gerekli olan tüm desteği sağlayabilecek özelliklerde ve bunlarla da sınırlı kalmıyor. Ürünün ömrünü uzatan mevsim geçişlerine duyarlı çift taraflı kullanım imkanı ve uyku deneyiminizdeki hijyen standartlarını yükselten yıkanabilir kılıfı ile sunduğu konforun alanını da genişletiyor.

cocuklar-yataktaEğer lateks yataklardan ve gelişmekte olan çocukların uyku alışkanlıklarının öneminden bahsediyorsak, Popcorn Bebek Yatağına değinmeden olmaz. Popcorn Bebek Yatağı isminden de anlayacağınız gibi yeni doğanlara çok uygun bir yatak! Ama ona sadece bir bebek yatağı demek de doğru olmaz. 80×140 cm. ölçüleri ile Popcorn okul çağındaki bir çocuk için de uygundur.

  • Dunlop Lateks daimi hava geçirgenliği ile sağlıklı bir uyku ortamı sağlar.
  • Pamuk dolgusu ile terlemeyi önlemeye de yardımcı olur.
  • Özel yapısı ile bakteri üretilmesinin önüne geçer.
  • Yıkanabilir kılıfı sayesinde hijyen konusunda içinizi tam olarak rahat ettirir.

Popcorn Bebek Yatağı yapısındaki pamuk lifleri ile vücut ısısını dengelerken yün dokusu ile de en soğuk kış günlerinde bile sıcacık ve mışıl mışıl bir uykuya kucak açacak.

Yorum Yok

Yorum Gönder