Babalar Günü’nde Babanıza Yatsan La-Z-Boy Koltuk ile Eşsiz Konfor Sunun!

4 Haziran 2024

Babanıza, sizin dünyanızdaki en özel insanlardan biri olduğunu sonuna kadar hissettirecek tek bir hediye arıyorsanız iki ipucumuz var: Kendisi altı harften oluşuyor ve Yatsan’da sizleri bekliyor. Bir La-Z-Boy koltukla ona bu yıl dinlenmeyi, kendine vakit ayırmayı, rahatlamayı, huzuru aynı anda armağan edebilirsiniz. Babalar Günü kutlu olsun!

Babalar Günü’ne çok az bir zaman kaldı. Bu süre içinde ona hem ömürlük, hem her kullandığında sizi  hatırlayacağı hem de her gün onunla vakit geçirmek için saatleri sayacağı bir hediye seçmenin çok zor bir iş olduğunu düşünebilirsiniz. Cevap veriyoruz: Değil! Sadece bir La-Z-Boy koltuk alarak bu dediklerimizin hepsini aynı anda başarabilirsiniz. Ama önce gelin bu mükemmel koltuğu iyice tanıyalım.

La⁠-⁠Z⁠-⁠Boy Nedir? 

Her şeyden önce, bugün sallanır koltuk konsept liderinin hikâyesinin neredeyse 100 yıl önce başladığını söylemek gerekir. 1927’de ABD’nin Michigan eyaletinde bir garajda, Edwin J. Shoemaker ve Edward M. Knabusch isimli iki kuzen, yatar hale gelebilen ahşap bir sandalye tasarladı. İşte bu sandalye, bugün dünyaca ünlü La⁠-⁠Z⁠-⁠Boy markasının ve mobilyada yeni bir kategori olan ikonik sallanır koltuğun atası. Sonrası gerçek bir Amerikan rüyası çünkü La⁠-⁠Z⁠-⁠Boy bu icada ve arkasındaki kaliteli işçiliğe her gün eklediği yenilikçi vizyonla gelişimini sürdürüyor.

Üst düzey ergonomik tasarımı ve benzersiz patentli mekanizması ile kişisel konforu yeniden tanımlayan La-Z-Boy, sırt ve ayaklarınızın ihtiyaç duyduğu her pozisyona kademeli bir geçiş sunar. Hem sallanabilen hem de yatar pozisyona geçebilen dünyadaki tek marka olan La-Z-Boy, sırtınızı ve belinizi özenle destekleyen özel dolgular ile maksimum rahatlık sağlar. Patentli mekanizması ve üstün kaliteli malzemeleriyle, bu konforu uzun yıllar sürdüreceğini 10 yıl garanti eder.

La⁠-⁠Z⁠-⁠Boy Neden Babalar Günü İçin En Uygun Hediye? 

Herkesin ilgi alanları farklıdır. Babanız bir sporsever olabilir ya da belki fırsat bulduğu her an konsolun başına geçen hevesli bir oyun âşığıdır. Film-dizi tutkunu veya bir kitap kurdu da olabilir. Belki de öyle yoğun çalışıyordur ki eve geldiğinde sadece dinlenmeyi hayal ediyordur. İşte La-Z-Boy koltuk, tüm bu ilgi alanlarına hitap eden ve onu havalara uçuracak bir hediye seçeneği sunar. Bu da La-Z-Boy’u en isabetli Babalar Günü armağanlarından biri yapar. Tek sorun, evin diğer üyelerinin de bu mucize koltuğa gözünü dikecek olması!

 

La⁠-⁠Z⁠-⁠Boy’un Rakipsiz Özellikleri Neler? 

  • Estetik: Çoğu konforlu üründe yaşanan ikilemdir; o rahatlık için güzel görünümden ödün vermeniz gerekir. La-Z-Boy’un en önemli özelliklerinden biri işte bu. Hissettirdiği kadar iyi görünmeyi de başaran bir tasarımı var. Bu şık ve modern dizayn, tercihinize göre kumaş ve deri seçenekleriyle de hem konforunuzu hem de evinizin  dekorasyonuna uyum sağlar.

 

  • Konfor seviyesi: Bir sallanır koltuk, üstün konforun yanı sıra mutlaka hareket pozisyonlarını vücut şeklinize ve ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirme olanağı sunmalı.  La-Z-Boy TV Koltuğu, sırt bölümünde bulunan patentli mekanizması sayesinde 16 farklı pozisyonda sabitlenebilme özelliğine sahiptir. İster dik bir pozisyonda oturmak ister geriye yaslanıp rahatlamak istediğinizde size ideal konforu sunar. Üç kademeli ayak desteği, her bölmenin ölçüsüne uygun olarak kesilen süngerler ile kusursuz vücut desteği ve özgün tasarımıyla benzersizdir. Tüm La-Z-Boy sallanır koltukların sırt ve ayak dayama kısımları birlikte veya bağımsız çalışarak toplam 48 konfor pozisyonu sağlar. La-Z-Boy, her pozisyonda tam vücut ve bel desteği düşünülerek, özel yay ve dolgu malzemeleriyle üretilir.

 

  • Uzun ömürlülük: Bir ürünün ömrü, ne tür bir kaliteye yatırım yaptığınızın en iyi göstergesidir. La-Z-Boy’u sektöründe öncü yapan en önemli özelliklerinden biri de dört kenarlı tek parça iskeletiyle dayanıklılığı ve stabilizasyonu sağlaması. Bu özel ve patentli konstrüksiyon, koltuğun uzun ömürlü olmasını ve günlük kullanımda bile yıllarca dayanıklılığını korumasını sağlar.

La-Z-Boy koltuklarla ilgili daha detaylı bilgi için sadece  Yatsan mağazalarına uğrayabilir veya Yatsan web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Yorum Yok

Yorum Gönder