Çevreye Saygılı, Sürdürülebilir Tempur Uyku Ürünleri ile Dünya Çevre Günü Kutlu Olsun!

5 Haziran 2023
Yatsan yastık

Sürdürülebilirlik Hayatımızın Her Alanında

Doğal kaynakların korunması ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak amacı yani “sürdürülebilirlik” günümüzde tüm dünyanın en üst gündeminde yer alan bir konu. Hayatımızın her alanında duymaya başladığımız bu kavramı, Yatsan olarak ürünlerimize yansıtıyor Dünya Çevre Günü’nü Tempur’un doğaya saygıyla hazırladığı uyku ürünleriyle kutluyoruz.

Tempur’un Sürdürülebilir Uyku Ürünleriyle Çevre Dostu Uyku

Yatsan’ın çevre dostu ürünlerinden biri olan Tempur serisi, sürdürülebilirlikle uyumlu olarak tasarlanmıştır. Tempur’un NASA Teknolojisi, uyku ürünlerinde kaliteli bir uyku deneyimi yaşatırken Tempur ürünlerinde kullanılan malzemeler, çevresel etkileri minimize etmek ve doğal kaynakları korumak amacıyla özenle seçilir.

Bu ürünler, yüksek kalite standartlarıyla üretilirken, aynı zamanda enerji tasarrufuna ve atık yönetimine önem verilir.

Aynı zamanda sürdürülebilir ürünlerin en önemli özelliklerini taşıyarak uykumuzda dahi sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlamamıza destek oluyor.Avuç içinde su

Tempur’un Sürdürülebilirlik Politikası

Ürünlerin üretiminde direkt olarak kullanılan sürdürülebilir politikaları birkaç maddeyle özetleyebiliriz:

  • Sürdürülebilir kaynaklardan elde edilmesi,
  • Geri dönüştürülebilir materyal kullanımı,
  • Enerji tasarruflu üretim süreçlerinden geçmesi,
  • Uzun ömürlü kullanım sağlaması

Bunun yanında şirket içi attığı farklı adımlarla tüm üretim alanlarında sürdürülebilirliği benimsiyor:

    • 2020 yılı boyunca tüm üretim tesislerinde ve dağıtım merkezlerinde elektrik ve su kullanımını, karbon emisyonlarını takip etmeye başladı; enerji tüketimini ve emisyonları azaltmak için yeni programları hayata geçirdi.
    • Merkez ofisinde kullanılan elektriğin %100’ünü, Temmuz 2021’den itibaren yenilenebilir kaynaklardan sağlamaya başladı. Dünya genelindeki yer alan birçok üretim tesisinde de yenilenebilir enerji için dönüşümü başlattı.
    • 2022’nin sonuna kadar ABD ve Avrupa’daki üretim operasyonlarında sıfır çöp atığı elde etmeyi amaçlayan politikasını hayata geçirdi. Avrupa üretim tesisleri, şimdiden sıfır depolama hedefine ulaştı.
    • Ürün yelpazesine bir sıkıştırılmış ürün serileri ekledi. Bu sayede ambalaj, yakıt ve nakliye giderlerini azaltarak sera gazı salınımını önemli ölçüde düşürdü.

Yatsan yatak

Tempur ürünleri hem sürdürülebilir malzemelerle hem de sürdürülebilir süreçlerle üretiliyor. Özel olarak formüle edilen Tempur malzemesiyle bedeni destekleyen ve uyku kalitesini artıran bir uykuya ulaşabilir, tüm bunlarında yanında dünyanın aydınlık geleceği için sürdürülebilir bir adım atabilirsiniz.

Dünyanın geleceği için bir adım attıktan sonra uykunuzu iyileştirmek için birkaç önerimiz:

Nasa Teknolojisiyle geliştirilen  One By Tempur Yatak, daha uzun, daha iyi ve daha derin bir uyku deneyimi yaşamanız için tasarlandı.

Yatak

İçeriğinde bulunan malzemelerin tümü hipoalerjeniktir. Yıkanabilir kılıfıyla ev tozu ve akarlara ekstra direnç gösterir. Böylelikle hem temiz hem de alerjisiz uykulara merhaba diyebilirsiniz.

One By Tempur yatak hakkında linki tıklayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yumuşak, destekleyen ve Otantik Tempur materyalini barındıran One by Tempur Support Yastık; özel eğimli benzersiz tasarımıyla her uyku pozisyonuna uygun olacak şekilde hazırlandı. Özellikle baş, boyun, omuz bölgesini destekleyerek sağlık problemlerine dair şikayetlerin azalmasında yardımcı olur. Sunduğu mükemmel destekle iyi uykular sizinle…

Yastıkda uyuyan kadın

On By Tempur Support Yastık hakkında linki tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Tek yatakta çift mucize yaratan, basınç azaltma ve terapik destek özelliğine sahip; Tempur Orginal Yatak akıllı hafızalı tempur teknolojisiyle uyku esnasında rahat ettiğiniz pozisyonları hatırlayarak ihtiyacınız olan desteği sunar. Rahat ve kesintisiz bir uyku konforu sunar.

Tempur yatak

Yazımız ilginizi çektiyse, Uyku Teknolojilerinde Sürdürülebilirliğin Öncüsü Tempur’la Tanışın adlı blog yazımızı detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Yatsan mağazalarını ve yatsan.com‘u ziyaret ederek, Tempur ürünleri hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

 

Yorum Yok

Yorum Gönder