Sizce En İyi Yatak Hangisi?

18 Ekim 2018
Gerinen kadın

Hayatımızda devamlı kendimize soruduğumuz fakat tek bir cevabı olmayan yegane sorulardan birisi herhalde: Hangi yatak en iyisi? sorusudur.

Sorunun cevabının kişiden kişiye, vücut tipine göre değişiklik gösterdiği kesin. Aslına bakarsanız, yatak üretiminde farklı malzemeler kullanıldığı için potansiyel satın alıcıların tercihleri materyale göre değişiklik göstermektedir.

 

Üretim sırasında kullanılan malzemeler ya da malzeme kombinasyonları her bireyin uyku deneyimde aynı sonucu vermez. Örneğin skolyozu (omurga eğriliği) olan bir bireye uygun bir yatak; 100 kg üzerindeki bir birey için hiç uygun olmayabilir.  

 

Durum böyle olunca yukarıda sorduğumuz ilk soru cevapsız kalmaya devam eder ve yerini “kendinize en uygun yatağı nasıl bulabilirsiniz?” sorusuna bırakır..

 

 

Aşağıda kendinize en uygun yatağı bulmak için dikkate almanız gereken birkaç önemli unsuru sıralardık:

 

  • Seçtiğiniz yatak vücudunuzun fiziksel ihtiyaçlarını karşılıyor mu?
  • Vücut ısınızı dengeliyor mu? Fazla sıcak ya da fazla serin hissetmemelisiniz..
  • Vücudunuzun duruş pozisyonunuzu destekleme özelliği var mı?
  • Dayanıklı malzemeden üretilmiş mi?
  • Sizin için rahat mı?
  • Bütçenize uygun mu?

 

Kendinize en uygun yatağı seçmek için Yatsan’ın yatak bulucu testiyle size en uygun yatağın bulabilir, kusursuz bir uykuyla güne mutlu ve huzurlu bir başlangıç yapabilirsiniz.

 

Yatak seçmeye gitmeden önce; ev ödevinizi iyi yaparak, yatak tipleri ve üretildiği malzemeler hakkında detaylı araştırma yapmanızın size büyük faydaları olacaktır.

 

Daha sonra kendinize yakın lokasyondaki tanınmış yatak markalarına ait mağazaların listesini çıkarıp keşfe çıkabilirsiniz. Yanınıza kendi yastığınızı almaktan çekinmeyin. Mağazada yatakları denerken kendi yastığınızı ya da benzer yastık modellerini kullanmanızı tavsiye ederiz. Hemen buradan size en yakın Yatsan mağazalarımızı inceleyebilirsiniz.

 

Yatakta aradığınız konfor ve kaliteyi sizinle buluşturduğumuz yatak ürünlerimizi inceleyebilir, ihtiyacınıza uygun yatak fiyatlarına göz atabilirsiniz.

Yorum Yok

Yorum Gönder