Mükemmel Uykunun Amerikan Öncüsü Serta Perfect Sleeper Koleksiyonu

20 Mart 2024

Mükemmel Uykunun Amerikalı Öncüsü Hem Çeşitlendi Hem de Yenilendi 

Yatsan’ın en sevilen yatak koleksiyonu Serta Perfect Sleeper, yeni ve geliştirilmiş versiyonlarıyla artık daha fazla model seçeneği sunarak mükemmel uykuyu sizlerle buluşturuyor.

İyi uykunun aynı zamanda iyi hayat demek olduğunu iyi bilen Yatsan kullanıcıları, Amerikan konforunu yatak odalarına taşıyan Serta Perfect Sleeper  da yakından tanıyor.

Mükemmel uykunun kaynağı Serta Perfect Sleeper Koleksiyonu şimdi daha dinlendirici bir uyku için geliştirildi ve yenilendi. Her uyku pozisyonunda daha konforlu bir uyku sağlayan üç versiyon ile Yatsan mağazaları ve yatsan.com’da yerini aldı.

 Sağlıklı bir uyku düzenine katkıda bulunacak yenilikçi teknolojileri , Amerikan konforu ile bir araya getirerek özenle tasarlanan Serta Perfect Sleeper serisi, her uyku pozisyonunda uyku kalitesini yükselterek gün boyu daha enerjik hissetmenizi sağlıyor. Ayrıca uzun ömürlü ve dayanıklı yapısıyla sağlıklı ve konforlu bir uyku deneyimi yaşamanıza yardımcı oluyor.

İşte Yepyeni Serta Perfect Sleeper Koleksiyonu Yataklarıyla Uyku Sağlığınıza Katacağınız Faydalar:

  • Havalı Bir Uyku

Seride kullanılan lateks, Amazon ormanlarında    yetişen kauçuk ağacının özünden üretilen, tamamen doğal bir malzemedir.  Elastik yapısıyla hafif bir itme kuvveti ile kendiliğinden yaylanma hissi veriyor ve omurganızı destekliyor. Ayrıca yatak içerisinde hava dolaşımını sağlayarak teri emiyor; sıcaklığı dengeleyerek sağlıklı bir uyku ortamı sunuyor.

  • Desteklenmiş Bir Uyku

İleri teknolojiyle geliştirilen visco, vücut ağırlığına ve ısısına bağlı olarak hareket ediyor, vücudu yavaşça içine alarak  bedeni yatay konumda olabilecek en ideal biçimde destekliyor. Omurga hizasında sağladığı destekle, uyku sırasında rahat bir duruşu teşvik ediyor. Böylece kan akışı dengelenirken dolaşım sorunları da ortadan kalkıyor.

  • Kesintisiz Bir Uyku

Vücut uyku sırasında yatağa beş noktadan baskı yapıyor. Özel olarak geliştirilen 5 Zone Pocket Yay Sistemi, işte bu bölgelere farklı yay sertlikleriyle destek veriyor. Bu sayede vücudun uyku sırasındaki istemsiz hareketleri azalıyor. Farklı keseler içerisine yerleştirilmiş yaylardan oluşan sistem, farklı kilo, boy ve uyku pozisyonlarına sahip çiftlere kesintisiz uykunun kapılarını aralıyor.

  • Ferah Bir Uyku

Isı dengeleyici özellikleriyle fark yaratan Serta Perfect Sleeper koleksiyonu modellerinde kullanılan lateks, visco jel ve doğal pamuk gibi malzemelerin mükemmel uyumu, uyku boyunca adeta bir sahil akşamının serinliği ve huzurunu sunuyor. İpek örme kumaş ise hava sirkülasyonu sağlayan doğal yapısıyla, vücut ısısını dengeleyerek terlemeyi önlüyor.

  • Yumuşak Bir Uyku

Doğal pamuk malzeme, yumuşaklığının yanı sıra yüksek hava geçirgenliğiyle de ferah bir uyku ortamı hazırlıyor. Özellikle hızlı bir şekilde uykuya dalmak isteyenler bu mükemmel ortamın konforunu yaşarken, malzemenin nem emme özellikleriyle terlemeden ve bölünmeden verimli dinlenmenin tadına varıyor.

  • Pürüzsüz Bir Uyku

Serta Perfect Sleeper koleksiyonu modellerine dokunduğunuz an, özenle tasarlanmış pürüzsüz üst yüzeyle tanışarak sizi saracak olan maksimum konfor ve yumuşaklığı hissedebiliyorsunuz. Bu özel yüzey, gece boyu cildinizle mükemmel bir uyum içinde çalışarak, uykunuzun kalitesini artırıyor ve bu sayede kesintisiz, derin bir dinlenme deneyimi sunuyor.

Yatsan mağazaları ve yatsan.com’da keşfedin!

Yorum Yok

Yorum Gönder