Konfor Alanınıza Evden Başlayın

24 Nisan 2022

Ev, insanın kendini en rahat hissettiği, konakladığı, yaşamını sürdürdüğü alan. Yorucu bir günden sonra veya dışarıda geçirilen vakitlerden sonra dönülmek istenen yer. Aynı zamanda insan yaşamının büyük bir zamanını geçirdiği yer.

Konfor Alanı Nedir?

Ev, sadece dört tarafı kapalı bir alan değil, konfor alanıdır. Konfor alanı, insanın kendini rahat hissettiği ve kendini güvende hissettiği alan anlamına gelir. Bireyler ev yaşamında daha güzel ve daha konforlu bir yaşam sürmek için evlerde kendi konfor alanını ya da keyif alanını oluştururlar. Kısacası evi kendi zevklerine göre kişiselleştirirler.

Konforlu Ev Koltuğu

Evde konfor alanının nasıl düzenleneceği veya oluşturulacağından bahsedecek olursak, bu konuya koltuk ile giriş yaparız. Koltuk, bir evin olmazsa olmaz parçalarından biridir. Koltukta günün yorgunluğunu atabilir, kahve eşliğinde kitabınızı okuyabilir, dışarıyı izleyebilir, ayaklarınızı uzatıp derin bir rahatlama hissedebilirsiniz. Bireyin kendi zevkine uygun bir şekilde kullanılır ve yine bireyin kendi isteğine göre kişiselleştirilebilir.

Koltuk Nasıl Seçilir?

Bu soru en çok sorulan sorular arasındadır. Öncelikle koltuk seçimi yaparken koltuğu ne amaçla kullanacağınızı belirlemeniz son derece önemlidir. Sadece kitap okumak veya televizyon izlemek için bir koltuk kullanacaksanız bu koltuğun tekli olması daha doğru bir seçim olabilir. Koltuğun kullanım alanının dışında koyacağınız odanın rengi ile uyumu, diğer mobilyalar ile uyumu da son derece önem taşır.

Koltuğunuzun kumaş seçimi de hem kendi konforunuz hem de oluşturacağınız konfor alanı için önemlidir. Koltuğun boyutu, koltuğu yerleştireceğiniz alan gibi faktörler de göz önüne alınmalıdır. Koltuğunuz yerini seçerken çok dar, karanlık ve sizi sıkışmış hissettirecek yerlerden uzak durmanız gerekir. Koltuğu, ışık gören ve ferah bir yere koymanız size daha fazla rahatlık hissiyatı verecektir.

Koltuk seçiminiz evde oluşturacağınız konfor alanı için en önemli faktördür. Doğru ve ihtiyaca uygun koltuk seçimi oluşturulacak olan konfor alanının kurtarıcısı olabilir. Yanlış ve ihtiyaç dışındaki koltuk seçimi ise, konfor alanının oluşturulmasına engel olacaktır.

Koltuk Çeşitleri

Bireylerin kendi seçimlerine ve kullanacakları alanlara göre birden fazla koltuk çeşidi bulunuyor. Bunların en çok tercih edilenlerini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Koltuk Takımı
  • Tekli Koltuk
  • Yataklı Kanepe
  • Yataklı Koltuk Takımı
  • Tv Koltuğu
  • Köşe Oturma Grubu
  • L Koltuk
  • Sandıklı Kanepe

Evde oluşturulacak konfor alanına en uygun, bireyin en rahat edebileceği ve ihtiyacına göre bu koltuk seçeneklerinden birini seçebilir. Biraz daha detaylandırmak gerekirse;

Florans Koltuk Takımı Yataklı

Evde oluşturulacak konfor alanı için hem büyük koltuk hem de yataklı koltuk düşünenler için tasarlanmış bir koltuk takımı. Florans Koltuk Takımı, birden fazla ölçü seçeneği ile özellikle küçük evlerde yaşanan yer sıkıntı sorununu büyük ölçüde kaldırır. Rahat ve yumuşak dokusu ile evinizde oluşturacağınız konfor alanı için mükemmel bir rahatlık vadediyor. Ayrıca üretiminde kullanılan Thor kumaşı sayesinde yemek, tükenmez kalem, şarap gibi zorlu lekeleri sadece su ile temizleme fırsatı sunuyor.

Sandıklı Kanepe

Konfor alanınızı oluştururken fazla eşyalarınızı koyacağınız bir yer düşünüyorsanız, Yatsan’ın Sandıklı Kanepe’si tam sizlere uygun olacak. Şık dizaynı, rahat konforuyla hem sizi hem de misafirlerinizi rahat ettirecek bir kanepe. Aynı zamanda sandık özelliği sayesinde fazla eşyalarınızı güvenle saklayabilirsiniz.

Sandıklı Kanepe

Wellington Köşe Oturma Grubu

Evinizde oluşturduğunuz konfor alanını sevdiklerinizle paylaşmak onları orada ağırlamak isteyenlerin seçimi olan Wellington Köşe Oturma Grubu, koltuk döşemesini tamamen kişileştirilmesi için kumaş, deri veya süet olarak tercih imkânı sunar. Yatağa gitmenin zor olduğu durumlarda veya yatıya kalan misafirleriniz, sevdikleriniz için en ideal konforu sunar.

Wellington Köşe Oturma Grubu

Yatsan’ın evinizde oluşturacağınız konfor alanı için ürettiği diğer koltuk ürünlerine buradan bakabilirsiniz.

Tekli Koltuklar

 La- Z- Boy Pinnacle bej TV Koltuğu

Yatsan’ın kendi rahatına düşkün, kendi rahatını önemseyen bireyleri düşünerek ürettiği son derece şık ve kullanışlı Pinnacle Tv Koltuğu ile dilerseniz televizyon izleyebilir dilerseniz kitap okuyabilirsiniz. Koltuğun kademeli geri yaslanma özelliği sayesinde tam 16 ayrı kademede yüksek konfora ve eşsiz rahatlama hissine ulaşılabilir.

 La- Z- Boy Pinnacle bej TV Koltuğu

 

La- Z- Boy Pinnacle Deri Tv Koltuğu

Pinnacle Deri Tv Koltuğu, dinlenmek ve rahatlamak için eşsiz bir konfor sunar. Bel ve sırt bölgelerinde bulunan özel dolgular sayesinde konforu en üst noktaya taşır. 16 ayrı kademesiyle farklı bir konfor sağlar. Bununla beraber sırt kısmı ayaklardan bağımsız hareket eden tek baba koltuğudur.

La- Z- Boy Pinnacle Deri Tv Koltuğu

 

Yatsan, sizler için özenle tasarlayıp ürettiği La-Z-Boy tekli koltuk ve  La-Z-Boy ürünlerini inceleyebileceğiniz bir fırsat sunuyor. Bu özel ürünlerle, evinizdeki konfor alanınızı oluşturmak artık çok daha kolay ve keyifli hale geliyor.

Konfor alanlarınızdaki farklı Yatsan koltuk seçenekleriyle tanıştıysanız, Yatsan Tempur Yataklı Sinema ile evinizin konforunda eşsiz bir sinema deneyimi içinde adım atabilirsiniz. Bu yazı size özel rahatlık ve keyif dolu anlar sunmak için hazır. Hemen yazımızı okuyun ve kendinizi konforun doruklarında hissedin!

Yorum Yok

Yorum Gönder