Babam Yatsan İle Mışıl Mışıl Uyusun!

14 Haziran 2023
Yatsan yatakta yatan adam

Babalar Günü’nde, yastığa başımızı güvenle koyduğumuz gecelerin mimarı babalarımıza iyi bir uyku hediye etmenin tam zamanı!

Bizi yetiştiren, emek veren babalarımıza alınacak hediyenin de onun emeklerine karşılık vermesini, gözlerinde bizlerle gurur duyan ifadesini görmek isteriz. Bu Babalar Günü’nde tam da bu hisleri uyandıracak, bizi kucağında taşıdığı, saatlerce oyun oynadığı yorgun günlerin hatrına ona her sabah güne dinç uyanmayı, her akşam kolayca uykuya dalmayı hediye edebiliriz. Babalarımıza derin, rahat ve huzurlu bir uyku sunarak, sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade edebiliriz. Çünkü iyi bir uyku sadece konforlu bir uyku uyumaktan çok daha fazlasıdır. Fiziksel ve zihinsel olarak bedenin sağlıklı işlemesinde rolü çok büyüktür. İyi bir uyku kaliteli, mutlu, sağlıklı bir hayat demektir.

Baba ve Çocuk

İyi bir uyku hediye etmek ise “seni seviyorum” demenin yanında “sana değer veriyorum” demenin bir başka yoludur.

Yatsan olarak herkese özel uyku çözümlerimiz olduğu gibi babanıza özel uyku çözümleri de sunuyoruz. Yataklarımızı ve uyku ürünlerimizi sadece sertlik derecelerine göre değil, uyku pozisyonlarına, sırt-bel-boyun ağrılarına, alerjik vücut yapısına, ısı dengelemesine kadar birçok uyku sorununa çözüm olarak üretiyoruz.

Tek Kişilik Koltuk

Babalarımıza rahat ve huzurlu bir uyku sunarak, sevgimizi ifade etmek için işte önerilerimiz:

Herkes için onun adı “Baba Koltuğu”: Lazy Boy TV Koltuğu

Babanıza en hem TV karşısında keyif yapabileceği hem de vücudunu dinlendirebileceği Lazy Boy TV Koltuğu tam da aradığınız hediye olabilir. En sevdiği programı izlerken dilediği yatış pozisyonunda, 16 pozisyona sabitlenme özelliği ile sınırsız konforu %30 indirimle sunabilirsiniz.

Lazy Boy TV Koltuğu evdeki konforun ta kendisi!

Kral gibi babaya, krallara layık bir hediye: King Koil Bedford Luxury Hybrid Yatak

İçerisindeki Yeni Zelanda Yünü kasları rahatlatır, hava sirkülasyonunu artırır. Ekstra pocket in pocket yay sistemi ile yatağı kullanan kişinin vücudunun şeklini alır. Babanıza hakettiği uykuyu kazandırır.

Babaların da desteğe ihtiyacı olur: One by Tempur Support Yastık

Yumuşak, destekleyen ve konforlu Otantik Tempur Materyalini barındıran One by Tempur Support Yastık; özel eğimli benzersiz tasarımıyla her uyku pozisyonuna uygun olacak şekilde hazırlandı. Özellikle baş, boyun, omuz bölgesini destekleyerek konforlu bir uyku ortamı sunar.

Bu Babalar Günü’nde, babaların uykusunu önemseyen ve onlara en iyisini sunan Yatsan ürünlerinin daha fazlasını keşfetmek için yatsan mağazalarına ve yatsan.com‘u ziyaret edebilirsiniz.

Çünkü onlar, sadece uyumaya değil, sevgiyle sarılmaya da layık olan kahramanlardır. Babalar Günü’nüz kutlu olsun!”

 

 

 

 

 

Yorum Yok

Yorum Gönder