Daha İyi Uyumanızı Sağlayacak Mobil Uygulamalar

16 Şubat 2017

Genellikle, iyi bir uyku için önce laptopu, televizyonu, telefonu ve başka elektronik aletlerin kapatılması önerilir. Ancak günümüzde, akıllı telefonlar iyi bir uyku için faydalı olabilecek bazı uygulamalar sunuyor. Teknolojiyi yakından takip eden ve uyku konusunda sorunlar yaşayan biriyseniz bir uyku uygulaması indirmek daha iyi uyumanız için size yardımcı olabilir.

Size, uykunuzu analiz edip güne daha dinlenmiş şekilde uyanmanızı sağlayacak 5 uygulama sunuyoruz.

Sleepbot

Bu uygulama, uyurken horlama ya da farklı bir nefes problemi yaşıyorsanız anlıyor ve uyku sırasında yaşanan nefes bozukluğunu grafiksel olarak kayderek görmenizi sağlıyor. Tüm IOS ve Android telefonlarınıza ücretsiz olarak indirilebilirsiniz.
Ücretli bir uygulama.

Go to Bed
Daha fazla uyumanın en basit yollarından biri de tabii ki erken yatmak. Go to Bed uygulaması, kullanıcılara yatağa ne zaman girmeleri gerektiğini yarım saat önceden hatırlatıyor. Böylece acele etmeden yarım kalan işlerinizi bitirmenize de fırsat veriyor. Ayrıca uykunuzu da analiz ederek gece boyu takip edebilme özelliği de mevcut.Uygulama iOS kullananlar için ücretsiz.

Sleep Time+ Alarm Clock and Sleep Cycle Analysis

Akıllı çalar saati, sizin uyurken uykunuzu, kalp atışlarınızı, aylık ya da haftalık olarak uyku alışkanlığınızı analiz eder ve uyanmanız için en ideal saatte sizi uyandırır.

Sleep Cycle

Bu uygulama hareketlerinizi algılayıp ve uyku düzeninizi analiz eder. Akıllı çalar saati ile de sizi en iyi saatte uyandırır. Uygulama ücretsiz.

Sleep By MotionX

Yorganınızın altında ya da yatağınızın üstünde dururken uyku düzeninizi gözler ve 30 dakika içinde, en iyi saatte sizi uyandırır. Ayrıca, adım sayma özelliğine ve sizin durgun bir gün geçirdiğinizi anladığı an ‘’hareket et’’ uyarısı veren özelliği de var.

Absalt EasyWakeup PRO

Uyanmak istediğiniz saat dilimi geldiğinde, EasyWakeup Uyku uygulaması sizin için en ideal zamanı anlar ve sizi uyandırır. Uygulama sayesinde uyku düzeninizi görebilir, uyandığınız en iyi saati değerlendirebilirsiniz. Uygulama sadece iOS’ta ve ücretli.

 

 

Kaynak: http://www.tomsguide.com/us/pictures-story/679-best-sleep-apps.html#s8

Yorum Yok

Yorum Gönder