Yeni Tempur Koleksiyonu: Uykunun Geleceğini Tasarlıyor

3 Ocak 2024

Son yıllarda ilerleyen teknoloji, yapılan araştırmalar, yeni yaşam biçimleri ve bilinçlenen toplum bir konuyu hepimizin gündeminden bir an olsun düşürmedi: insan hayatının olmazsa olmazı sağlık. Özellikle vücut ve zihin sağlığı yerinde olan bireyler kaliteli bir yaşam sürerler. İnsanlar sağlıklı bir yaşam için birçok aktivitede bulunurlar. Kimi spor yapar, kimi stresten uzak bir yaşam seçer, kimi ise yediğine içtiğine fazlasıyla özen gösterir. Sağlıklı yaşam ile ilgili bu örnekleri olabildiğince çoğaltabiliriz. Bütün bu aktivitelerin insan sağlığına mutlak faydaları vardır, fakat bunların arasından bir tanesi düzensiz, yetersiz olursa sağlığı korumak için yapılan bütün bu çabalar boşa gider. Uyku, insan hayatının olmazsa olmazıdır. Özellikle yetersiz, sağlıksız ve derine dalmadan uyunan uykular birçok hastalığın en önemli sebebidir. Bunun yanında fiziksel olarak uyku sonrasında yataktan kalkıldığında vücudun çeşitli yerlerinde hissedilen ağrılarda doğru ve derin bir uyku uyunmadığının işaretidir.

Uykunun kalitesini etkileyen birçok faktör olsa da temel faktör yatağın kendisinde gizlidir.
Doğru uyku pozisyonu, kişiye uygun yatak seçimi kesintisiz, sağlıklı ve derin uyku için en büyük önceliktir. Özellikle yatak seçiminin kişiye uygun olması kaliteli bir uykunun anahtarıdır. Bu sebeple birden fazla yatak çeşidi vardır. Tam bu noktada Nasa ve Uzay Vakfı tarafından onaylanan Yatsan Tempur Yeni Koleksiyonu karşımıza çıkıyor.

Tempur yatağa dokunma

Tempur Nedir?

Tempur, uyku esnasında beden üzerinde oluşan basıncı emmek üzere geliştirilen bir malzemedir. Tempur malzemesi, visco gözenek yapısıyla en derin ve rahat uykuya dalmanızı sağlar.

Tempur, NASA ve Uzay Vakfı tarafından onaylanan tek yatak ve yastık üreticisidir. Her üründe NASA teknolojisi sayesinde olan Tempur malzemesi bulunur.  1960’lı yılların sonunda NASA bilim insanlarının uzay mekiklerinde kullanılmak üzere geliştirilen ürün yıllar içerisinde daha da değişip ve gelişerek Tempur haline geldi.

Yatsan Tempur Yeni Koleksiyonun Farkı

– Yeni Tempur koleksiyonu yataklar, %20 basınç azaltıcı özelliği ile çok daha konforlu ve rahat bir uyku deneyimi sunar.

– Yenilenen kılıfları sayesinde Yeni Tempur koleksiyonu, yatakların daha uzun süre hijyenik ve ferah kalmasını sağlar. Ayrıca vücutta oluşan fazla ısıyı emerek daha konforlu bir uyku ortamı oluşturur.

– Yeni Tempur Yatak Koleksiyonu, zararlı maddeler içermeyen çevre dostu tesislerde üretilerek sürdürülebilir bir dünya hedefiyle sizlere mükemmel bir uyku deneyimi sunan OEKO-TEX etiketli bir yataktır.

– Her Tempur yatağı 67 tane testten geçirilmektedir. Bu testleri başarıyla geçen yataklar en uygun uyku ortamını sağlamak için sizleri Yatsan mağazalarında bekliyor. Ayrıca her yatak, 10 yıl garanti ve LGA ile TÜV sertifikaları gibi en yüksek kalite, çevre ve sağlık standartlarına uygunluk taşıyor.

– Yatsan Tempur Yeni koleksiyonu şimdiye kadarki en rahat ve konforlu uyku deneyimini sunuyor.

– NASA tarafından keşfedilen Tempur malzemesi, Nasa’nın ve Uzay Vakfı’nın onayladığı tek uyku markasıdır.

tempur yatak

Yeni Tempur Pro Smart Cool Yatak Serisi

Yenilikçi Yeni Tempur Yataklar, vücuda mükemmel uyum sağlayarak huzurlu ve derin bir uyku ortamı sunar. İçerisinde bulunan gelişmiş Tempur malzemesi sayesinde baskıyı %20 daha fazla azaltarak uyku sırasında vücuda daha fazla destek sağlar. Ayrıca kolayca yıkanabilen QuickRefresh kılıf ile birleşen yeni SmartCool teknolojisi ile serinlik hissi sunar ve aşırı ısının önüne geçer.

Neden Yeni Tempur Pro Smart Cool Yatak Serisi

Yepyeni Gelişmiş TEMPUR® Malzemesi, bugüne kadarki en konforlu yatak malzememizdir. Baskıyı %20 daha fazla azaltır, hareketleri daha fazla absorbe eder ve vücudunuza her zamankinden daha iyi uyum sağlar. Milyarlarca ultra hassas hücre tam olarak vücut şeklinize, ağırlığınıza ve sıcaklığınıza yanıt verir, her bir santiminize uyum sağlar. Böylece konforu ve desteği en üst seviyede deneyimleyebilirsiniz.

SmartCool Teknolojisi içeren yeni serinletici yatak kılıfımıza dokunduğunuz anda serinliği hissedersiniz. Kılıf vücudunuzda oluşan fazla ısıyı emerek serin ve ferah kalmanızı sağlar. QuickRefresh özelliği sayesinde kolayca çıkarılıp yıkanabilir.

Yenilikçi ve ultra yumuşak QuickRefresh kılıfımız, Oeko-Tex 100 standartlarına uygun olarak üretilmiştir. Bu kılıf, Oeko-Tex’in en üst seviye olan Green Label ile de sertifikalandırılmıştır. Green Label, ürünün hem insan sağlığına hem de çevreye zarar vermeden üretilmesini sağlamaktadır. Yatak kılıfınız üzerinde bulunan OEKO-TEX®Green Label sayesinde, ürünlerinizin kalite ve güvenlik standartlarına uygunluğunu kolayca kontrol edebilirsiniz. Kılıfınızın temizliği ise son derece basittir; fermuarını açarak çıkarabilir ve makinede yıkayabilirsiniz. Kılıf, 40°C’ye kadar yıkayabilirsiniz.

tempur yatak

Yeni Tempur koleksiyonuyla uyku kalitenizi daha konforlu hale ve geleceğe taşımaya hazırsanız sizleri Yatsan mağazalarına ya da yatsan.com sitemize bekliyoruz.

Sağlıklı ve düzenli uyku, Tempur yataklar sayesinde sizlerle!

Yorum Yok

Yorum Gönder