İyi Uykunun Uzaya Uzanan Serüveni: Tempur®

14 Ağustos 2021
Yan yatan kadın

Tempur, ‘iyi uyku deneyimi’ dendiğinde ilk akla gelen marka. Dünya genelinde 75.000 tıp uzmanı tarafından öneriliyor ve 76 ülkede alanında en çok tercih edilen marka. Peki Tempur’u diğer viscolardan ayıran ve bu denli tercih edilir kılan şey ne? Hadi gelin birlikte Tempur’un uzaydan uykumuza gelen, oradan da tüm hayatımıza dokunan serüveninde keşfe çıkalım!

Tempur®: Viscoyu Aşan Bir Deneyim

Viscoyu ‘yapısında milyarlarca hafıza hücresine sahip akıllı köpük materyali’, olarak tanımlayabiliriz. Isı ve ağırlığa duyarlı bir madde olduğundan da vücudun şeklini alarak onunla uyumlanabiliyor. Fakat ‘iyi uyku deneyimi’ dediğimizde, sadece viscomateryaline sahip olmak yetmiyor. Konfor, rahatlık ve kaliteli bileşen özelliği tabii ki çok önemli. Fakat uyku kalitesi için bunlar sadece bir başlangıç…

İyi Uykunun Uzay Yolculuğu

İyi uyku deneyiminin çıkış noktası, bundan yaklaşık 30 yıl önce, astronotların uzay yolculuklarında ve sonrasında basınç dengeleme özelliği için geliştirilmiş bir formül. Tempur, bu harika formülü alıp, uyku teknolojisi ile birleştirerek; başka bir deyimle, teknoloji ve konforu mükemmel bir dengede buluşturarak, bize uykunun matematiğine ve fiziğine en uygun materyal ile sağlıklı, kesintisiz ve başka yerde bulamayacağımız bir deneyim sunuyor.

Uzaydan Uykuya Uzanan Tempur®

Uzay teknolojilerinin ne kadar hassas bir matematiği olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bir de bu teknolojinin, yorulmak bilmeyen kusursuz bir arayışla uyku deneyiminin en etkili şekilde yaşanması için İsveçli ve Danimarkalı uzmanların araştırma ve geliştirme çalışmalarıyla birleştiğini düşünün! Tüm denklemler, NASA onaylı Tempur ürünlerinin dünya çapında ünlenerek çok sayıda insanı arzuladıkları sağlıklı gece uykusuna kavuşturmasının bir tesadüf olmadığını, ardında bilimin ve sınır tanımayan profesyonel bir çabanın olduğunu gözler önüne seriyor.

Tempur: İyi Uyku İçin Ne Gerekiyorsa O

Israrla ve güvenle şunu söyleyebiliriz ki; Tempur’un sunduğu uyku deneyimi, diğer hiçbir yatak ya da uyku ürününün etkisine benzemiyor. NASA’nın onayladığı tek uyku ürünü< olma özelliği ile Tempur; az uyuyabilmiş olsanız dahi, uyandığınızda inanamadığınız bir şekilde dinlenmiş olarak uyanmanızı sağlar. Tempur malzemesi, beden üstündeki basıncı emmek üzere özel olarak geliştirildiğinden, visco gözenek yapısıyla en ama en rahat uykunuza dalmanız işten bile değil! En güzel yanlarından biri ise; Tempur’un uykuyu her yönüyle ele alması…

Siz, kendi özelinizde deliksiz bir uyku deneyimliyor olsanız dahi, yanınızda kıpırdayan ya da horlayan bir partneriniz varsa, uykunuzun kalitesi direkt olarak etkilenir.

Tabii ki, Tempur bunun farkında!

Hatta, böyle bir durumdan muzdaripseniz, size bir önerisi bile var: One By Tempur Yatak

One By Tempur Yatak, harekete bağlı uyku bölünmelerini en aza indirerek, uyurken partnerimizin kıpırdanmalarının sizi uyandırma ihtimalini en aza indiriyor. Aynı zaman da omurgayı, beli ve boynu destekleyerek, konforlu bir uyku deneyimi vadettiği için, horlama faktörünü de fark edilir şekilde azaltıyor.

İyi Uyku Artık Rüya Değil!

İyi bir uyku deneyimi yaşamanın yanında Tempur’un bir muadili olmadığını algıladıktan sonra, ‘Ama ben geleneksel yaylı yatağın verdiği hissi de severim!’ diyorsanız, Tempur’un teknolojisini geliştirmesinin yanında, tasarımını da çeşitlendirip eklemlendirmekten geri kalmayan bir marka olduğunu bilmek de sizin için kritik bir önem teşkil eder. Yaylı yatağın yaylanma hissi ile birlikte, %100’e yakın anatomik uyumlanma özelliğiyle yaylı yatakların katbekat üzerine çıkan Tempur Origial Yataka göz atarsanız, hayalinizdeki uykunun artık sizin için bir rüyadan ibaret olmadığı görebilirisiniz.

Kafanızı Yastığa Koyduğunuzdaki Huzur

Nasıl bir gün geçirmişsek geçirelim, sorumluluklarımızı yerine getirdiğimiz müddetçe, kafamızı yastığa koyduğumuzda huzurlu olmak isteriz. Belki içimiz rahattır; ama, kafamızı koyduğumuz yastık ergonomi ve sağlık açısından bizi yeterince destekleyemiyorsa, hiç hak etmediğimiz yarım yamalak bir uykuya razı olmak zorunda kalırız. Eğer Tempur yastıklarıyla tanışmadıysanız, kaliteli, derin ve yenileyici bir uyku deneyimiyle hiç buluşmamış bile olabilirsiniz. O zaman güven ve gurur içinde söyleyebiliriz ki:

Dinlenmek için uyuyup, sabah daha yorgun uyanmak kader değil!

Tempur Queen Yastık başınızı yastığa koyduğunuz andan itibaren sizi terapi gibi bir uyku deneyimine hazırlıyor. Başka yastıkları çevire çevire en rahat kısmını ararsınız… Ama Tempur Queen Yastık, baş ve boyun bölgesi hatlarına tam oturarak kusursuz bir destek sağlayarak, bulutların üzerinde bir uyku deneyimi sunuyor.

Uyku pozisyonlarınız sürekli değişiyorsa ve kendinize uygun yastığı ararken kararsızlığa düşüyorsanız, One by Tempur Support Yastık özel eğimli tasarımıyla nasıl uyursanız uyuyun sizi her pozisyonda destekleyip uyku kalitenizden ve rahatlığınızdan ödün vermenize müsaade etmiyor. Neden mi? Çünkü…

Kaliteli bir uyku ne kadar önemli, farkındayız; çünkü hayat kötü uyku deneyimleri için çok kısa!

Yorum Yok

Yorum Gönder