Onunla Her Uyku ‘5 Yıldızlı’

20 Eylül 2021
Otel yatağı

Dünyaca ünlü 5 yıldızlı bir otelden ne beklersiniz? Her şeyin dünya standartlarında ve 5 yıldızlı olmasını, değil mi? Gıdadan, temizlik; temizlikten güvenlik ve belki de en önemlisi, sunduğu uyku kalitesi, aynı vadettiği gibi, 5 yıldızlı olmalıdır. Tüm bunlar göz önüne alındığında, dünyaca ünlü 5 yıldızlı otellerin birçoğunun Yatsan’ı tercih etmesi, pek de tesadüf olmamalı…

5 Yıldızlı Uykunuz Hangi Yatsan?

Öyle ki, kaldığı otelde uyuduğu muazzam uykuyu aklından bir türlü çıkaramayan kullanıcılarımız, yattıkları yatağın adını öğrenmek üzere müşteri temsilcilerimizi arıyor ve ürünlerimizin perakende satışlardaki isimlerini öğrenmek istiyorlar. Yatsan farkını hisseden ve uyuduğu yatağın peşine düşen kullanıcılarımız için özel olarak oluşturduğumuz otel bulucu sistemimiz sayesinde, 5 yıldızlı benzersiz uykunuzu hangi Yatsan yatakta deneyimlediğinizi görebilir; ek olarak, Yatsan konforunu tercih eden otel isimlerini listeleyerek, otel seçimlerinizde ortopediyi önceleyebilirsiniz.

Evde Otel Rahatlığı, Otelde Ev Sıcaklığı

Konumuz dünya standartları ve 5 yıldızlı otellerden beklenen premium rahatlık olduğunda, sadece perakende tercihlerin değil, anlaşmalı olduğumuz otellerin de seçimi olan Switzerland Yatak Ailesi’nden bahsetmemizde fayda var. Switzerland Ailesi’ndeki yatakların birbirinden farklı özellikleri olsa da, hepsi çift taraflı kullanım özelliği ile direkt olarak ürünün kullanım süresini artırıyor. Ayrıca, Switzerland Ailesi’nin her bir yatağı, sahip olduğu özel 5 Zone Pocket Yaylı sistemiyle, istemsiz dönmeleri aza indiriyor, bel ve boyun gibi vücudun uykudayken en çok desteğe ihtiyaç duyan taraflarını kusursuz bir şekilde destekliyor.

Switzerland Ailesi 2021 yılında Yatsan’ın en çok satan ürünlerinden oldu.

Bu denli tercih edilmesinin nedeni, boyun ve bel ağrısı kaynaklı uyku sorunu yaşayanların, nispeten sert yataklarla bu problemlerinin daha kolay önüne geçebilmeleri ve aynı zamanda da alışıldık yaylı yatak konforundan da vazgeçememeleri. Fakat Yatsan Switzerland Essential Soft Yatak özel geliştirilmiş yumuşak yapısıyla, sert yatak sevmeyenlere de yumuşak ve orta-sert yatak hissiyatı sunabiliyor.

yatsan

Switzerland Ailesinin Premium üyeleri Yatsan Switzerland Premium Yatakve Yatsan Switzerland Premium Plus Yatak içlerindeki bambu dolgu, yün ve pamuk ile vücudun optimum şekilde nefes alıp ferahlamasını sağlıyor. Doğal bambu kumaşları ayrıca bedenin daha konforlu ve rahat bir deneyim yaşamasına da imkan tanıyor.

Tüm bunlara ek olarak ‘Peki Yatsan Switzerland Premium Plus Yatak’ın Plus’ı nedir?’ derseniz: Yıkanabilir bambu dolgulu pedinin ekstra temiz bir uyku alanı oluşturması, böylelikle ferahlık ve temizliği aynı yatakta buluşturmasıdır deriz.

Swiss Otel ve Hilton Otel gibi sektörünün ileri gelen otelleri ile birlikte daha başka birçok 5 yıldızlı otelden tanıdık olabileceğiniz California Dream Otel Yatağı… namı diğer Serta Majesty Yatak !

Serta Majesty Yatak Mira Coil özel yay sistemi ile yaylı yatağın bağımlılık yapan yaylanma efektinin müdavimlerinin en tercih ettiği yataklardan biri olma özelliği taşıyor. Switzerland Ailesi yataklarından farkı nedir diye sorarsanız: Hyper Soft sünger dolgusu ile, yumuşak yataklarda daha rahat edenlere özel geliştirilmiş olması. Çift taraflı kullanım imkanı sunarak, ürün deneyim ömrünü uzatması ve hipoalerjenik kumaşı ile daha sağlıklı bir uyku ortamı sağlaması da cabası.

Yatsan, tercih edildiği her yerde, üst düzey kalitesi ve sunduğu iyi uyku hizmeti ile farkını ortaya koyuyor ve onunla her uyku 5 yıldızlı oluyor…

Yatsan ile evde otel rahatlığını, otelde ev sıcaklığını deneyimleyin.

İyi uykular!

Yorum Yok

Yorum Gönder