Hızlı Uykuya Dalmayı Sağlayan Uyku Ürünleri Nelerdir?

19 Ocak 2023
Yastıkta yatan kadın

Uyku getiren şeyler özellikle son dönemde birçok insanın merak ettiği ve internette araştırdığı konular arasında. Yaşam için yeme ve içme konusunu ne kadar önemli ise derin ve iyi bir uyku da o kadar önemlidir. Gün içerisinde vücudumuz yoruluyor. Beynimiz çalışarak her zaman ki gibi bir yorgunluk oluşturuyor. Bunun yanında stres, kaygı gibi birden fazla dış etkende eklenince, uykusuz geceler birçok insanın sorunu haline geliyor. Hızlı uyku getiren şeyler konusunda birçok şey söylenebilir. Bu durum insandan insana değişiklik göstermektedir. Kimisi rahatlatıcı olduğunu düşündüğü uyku müziği listesi yaparak kimisi uyku pozisyonlarını değiştirerek uykusuzluk sorununu aşabilmektedir. Bu ve bunun gibi birden fazla yöntem bulunmaktadır, fakat sorunsuz ve hızlıca uykuya dalmanın en önemli noktası ise kişiye uygun en doğru uyku ürünlerinin kullanılmasıdır.

Uyuyan Kadın

Kişiye Uygun Uyku Ürünleri Nasıl Belirlenir?

Uyku ürünleri hayat kalitesini ve vücut sağlığını artıran en önemli eşyalardır. Yeni bir güne vücudun herhangi bir yerinde ağrı veya uykusuz bir şekilde başlamak kimsenin istemeyeceği bir olaydır. Gündüz uyanık haldeyken ne kadar kendimize dikkat ediyorsak gece de uyku esnasında uyku ürünleri sayesinde kendimizi daha rahat ve daha sağlıklı hissederiz. Bunun için birden fazla uyku ürünü bulunur. Bu uyku ürünlerinin kişiye en uygun olanını seçmesi son derece önemlidir. Doğru yatak seçimi, doğru planlanmış yastık ve yorgan seçimleri hem vücudun uyku esnasında zarar görmemesine hem de daha kaliteli bir uyku ortamı oluşturulmasına olanak sağlar.

 

Hızlı uykuya dalmayı sağlayan ürünlerin en başından doğru yatak seçimi gelir.  Yatsan‘ın özel olarak geliştirdiği yatak ve uyku ürünlerimi  yatsan.com’u tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Serta Sleep True Azure Bay Hybrid Yatak

 Dinlendirici bir uyku için bedenimizin sıcaklığının normalden 1 derece daha düşük olması gerekir. İşte tam da bu sebeple Serta’nın yeni serisi tasarlandı. Serta Sleepture Cool Serisindeki ekstra serinlik hissi veren kumaşlar hızlı uykuya dalmaya ve uyku kalitenizi artırmaya yardımcı olur.

Serta Sleep True Azure Bay Hybrid Yatak, dünyanın en kaliteli doğal malzemeleri olan Yeni Zelanda yünü sayesinde yatağa ekstra yumuşaklık, dayanıklılık ve destekleyici özellikler de kazandırır. Vücudun en gerekli bölgelerine gece boyunca destek sağlayarak sorunsuz ve derin bir uyku uyunmasını sağlar. Yeni nesil cool kumaşıyla terlemeyi azaltır ve hızlı bir şekilde uykuya dalınmasına yardımcı olur.

Serta Yatak

Bunun yanında doğal malzeme olan lateks, özel teknolojilerle birleştirilerek kusursuz bir rahatlık ve destek sunar. Serta Sleep True Azure Bay Hybrid Yatak ile konforlu ve sağlıklı bir uyku deneyimiyle tanışacaksınız. Daha fazla bilgi almak isterseniz linki tıklayabilirsiniz.

 Vücudun Şeklini Alan Visco Yatak 

Visco yatak, günün yorgunluğu, gerginliğini, yatıldığı zaman vücudun şeklini alan ve uyku kalitesini artıran bir yatak türüdür. Genellikle uyku problemi yaşayan kişilerin tercihlerinin başında yer alan bir yatak türüdür. Yatsan kalitesi ile üretilmiş size özel birbirinden farklı Visco yatak çeşitlerine linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Uykucu Visco Therapy Yatak

Uykucu Visco Therapy Yatak, özel uyku teknolojisi sayesinde hatırlama özelliğine sahiptir. Vücudun en rahat ettiği hatırlayan visco; kan basıncını dengelemeye yardımcı olurken, kişinin vücut ağırlığına ve ısısına göre hareket eder. Aloe Vera yatak kumaşı içerisindeki aminoasitler ile cildin kendi kendini yenilemesine yardımcı olur. Bunun yanında etkileri ile kişiye rahatlatıcı ve derin bir uyku ortamı sağlar. Uykucu Visco Therapy Yatak, ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz linki tıklayabilirsiniz.

Yatak

Uykusuzluğa Karşı Yastık ve Yorganın Önemi

Uykusuzluğa çözüm olarak tıpkı yatak seçminin önemi gibi yastık ve yorgan seçimi de son derece önem taşır. Doğru yapılan yastık ve yorgan seçimi kişiye özel derin ve kaliteli bir uyku ortamı sağlar. Böylelikle uykusuzluk en aza indirgenir. Yatsan kalitesinde üretilen yastıklara  ve yorganlara buralardan ulaşabilirsiniz.

Yatsan Yastık

Anti Stres Yastık İle Huzurlu Bir Uyku

Uykusuzluğun en önemli sebeplerinden biri de gün içerisinde yaşanan yoğun strestir. Vücutta biriken stres uyku öncesinde etkisini göstererek uyumayı zorlaştırır. Anti Stres yastık sayesinde bu stres azaltılabilir ve hızlı uykuya dalmayı kolaylaştıran bir alan oluşur.

Blau Visco Anti Stres Yastık 

Özel bileşenli ‘’Stres Azaltan Kumaşı’’ sayesinde kişiye rahat ve dinlendirici bir uyku ortamı sunar. %100 Visco parçacıkları sayesinde ise, omurganın doğal şeklini alarak omuz ve boyun bölgesine en iyi desteği sağlar. Uyku esnasında vücuttaki stresi en aza indirger.

Kimler İçin Uygundur? 

  • Uyku Kalitesini Artırmak İsteyenler
  • Gün İçerisinde Yoğun Stres Yaşayanlar
  • Sırt üstü ve Yan Yatmayı Sevenler
  • Dinlendirici ve Rahat Uyku Uyumak İsteyenler

 

Yastık

Her Mevsime Uygun Isı Dengeleyici Yorgan

Uykusuzluğun bir önemli sebebi de ısı problemidir. Isı dengeleyici yorgan, bu sorunu ortadan kaldırmak için en ideal uyku ürünüdür. Yatsan’ın kalitesi ile üretilen ısı dengeleyeci yorganlarına  linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hungarian Kaz Tüyü Yorgan

Dünyanın en iyi kaz tüyü dolgusu kabul edilen Macar kaz tüyü, tüm uyku pozisyonlarında başınızın ve boynunuzun şekline uyum sağlar. Isıyı diğer ürünlerle kıyaslanmayacak şekilde hapseder, vücut sıcaklığını doğal olarak düzenler. Gücünün sırrı ise kazların uzun ve soğuk kış dönemine sahip Macaristan’da yüzlerce yıldır hayatta kalmak için zorlu koşullara uyum sağlama yeteneğinde gizlidir. Şimdi kendinizi dünyanın en yüksek kaliteli kaz tüyünün konforuna bırakın; dinlendirici, destekleyici, huzurlu, sıcak ve yumuşak uykunun tadına varın.

Hungarian Goose Down Yorgan, metrekare başına 250 gram yüzde 100 Macar kaz tüyü dolgu içerir. Yorganda kullanılan kaz tüyünün yüzde 90’ı gıdık, yüzde 10’u sırt bölgesindendir. Yüzde 100 pamuklu kumaşı, aynı zamanda kullanım sırasında tüylerin dışarı çıkmasını engelleyen downproof özelliklidir.

Kaz tüyü yorgan

Yatsan Türkiye’deki en yüksek kaliteli kaz tüyü dolgusuna sahip Hungarian Goose Down uyku ürünlerini sizlerle buluşturdu. 

Yatsan Maison Bamboo Touch Isı Dengeleyici Yorgan 

İçeriğinde %30 oranında kullanılan saf bambu sayesinde terlemenin azaltılmasına yardımcı olur. Isı dengeleme özelliğine sahip bambu kumaşıyla

ortamda bulunana nemi emerek, ısınan havanın hızlı bir şekilde yatak dışına atılmasını sağlar.

200 gr. dolgusu sayesinde oldukça hafif bir yapıya sahip olan Yatsan Maison Bamboo Touch Yorgan ile hafif bir uyku deneyimi yaşarsınız.

Uykusuzluğun çözümlerinden biri olan uyku ürünlerini yatsan mağazalarımızda veya yatsan.com’da inceleyebilir, size en uygun uyku ürününü seçebilirsiniz.

 

 

 

 

Yorum Yok

Yorum Gönder