Dünya Uyku Günü

17 Mart 2023
Yatsan yastığa sarılan kadın

Dünya Uyku Günü Nedir? Dünya Uyku Günü Ne Zaman? 

Dünya Uyku Günü 2023, bahar ekinoksundan bir önceki cuma günü kutlanan gündür. 2023 tarihinde Dünya Uyku Günü 17 Mart Cuma gününe denk gelmektedir. Dünya Uyku Günü, Dünya Uyku Derneği’nin sağlıklı ve derin uykunun insan hayatına önemini ve insan sağlığına olan yararının farkındalığına varmak için oluşturulmuştur. Aynı zamanda Dünya uyku günü 2023’de uyku bozukluklarının ve uyku bozukluklarının yol açtığı sorunları en aza indirgemek için tıbbı ve eğitimsel olarak bilinçlendirme günü olarak kabul edilir.

Uyuyan Kadın

Dünya Uyku Günü’nün Önemi Nedir?

Dünya Uyku Günü, insanların uyku sorunlarını tartışmak, çözüm bulmaya yardımcı olmak ve henüz yaşanmayan, bilinmeyen uyku problemlerinin önüne geçmek için insanları bir araya getirmeyi amaçlayan özel bir gündür.Uyku konusundaki farkındalığı artırmak ve sağlıklı uyku alışkanlıklarını teşvik etmek için çeşitli etkinliklerle uyku günü kutlanır.

Peki yatsan olarak size İyi bir uyku, rahat bir yastık, sıcak bir yorgan, konforlu bir yataktan çok daha fazlasıdır desek?

Sadece iyi bir gece uykusu için değil, uykuya hazırlanırken de uyandığınız anda da ve hatta gün içerisinde size en iyisini sunmak için çalışıyoruz.

Hayata geçirdiğimiz BluTV’de yayınlanan Sen Uyuyunca Belgeseli’yle, “Binbir Gece Uykuları” podcast serimizle ve “İyi uyku iyi hayat” web sitemizdeki birbirinden değerli yazarların yazılarıyla, iyi uykuyu tüm yönleriyle sizlere anlatıyoruz.

Yatsan blutv

Dünyadaki en iyi yatak markalarını ülkemize getirerek en iyi uyku ürünlerini sizlerle buluşturuyoruz. Uykuyu araştırmaya devam ediyor, yeni yaşam alışkanlıklarına göre yepyeni ürünlerle karşınıza çıkıyoruz.

Yatsan’da uyku uykudan fazlasıdır. Bu yüzden Yatsan sizi hayatınızın en iyi uykusunu uyumaya davet ediyor.

Hem de her gece…

Uyku Ayı’nda Sizlere Sunduğumuz Dünya Markalarıyla İyi Uykular Dileriz 

Sağlıklı uyku uyumak için uyku ürünleri en büyük yardımcıdır. Kişiye özel doğru seçilen yatak, yastık, yorgan ve diğer uyku ürünleri daha derin daha sağlıklı uyku uyumanıza olanak sağlayacaktır.

Tempur Uyku Teknolojisi

Tempur’un Nasa tarafından astronotla riçin geliştirilen ve roket kalkış esnasında kullanılan basınç emici malzemeden üretilen yastıkla başlayan hikayesi günümüzde dünyaca tanınan bir markaya dönüştü. Bu uzay teknolojisi, İsveçli ve Norveçli uzmanların araştırma-geliştirme çalışmalarıyla daha ileri taşınarak mükemmelleştirilip orijinal Tempur malzemesine dönüştürüldükten sonra yataklara ve diğer uyku ürünlerine uygulandı. Vücut ağırlığını yüzeye eşit dağıtırken vücut ısısını da ayarlayan bu eşsiz malzemesi ile Tempur bedene uygun destek ve konfor sağlayarak sağlıklı ve rahat bir gece uykusu için ihtiyacınız olan her şeyi sunar. Tempur yataklar sadece yatsan’da sizleri bekliyor…

Tempur Original Supreme Yıkanabilir Kılıflı Yatak: 

Tempur Orginal Supreme yatak, Nasa onaylı tempur malzemesi ile vücudunuza uyum gösterir. Yatağın vücudunuza yaptığı baskıyı emerek bütün yüzeye yayar. En çok uyunan uyku pozisyonunu hatırlama özelliğine sahiptir.

Sealy Yataklar

Sealy yataklar Amerikan’ın en çok satılan yatak ürünüdür. Dünyanın tam 50 farklı ülkesinde müşterileri bulunur. Sealy, 1881 yılından beri daha iyi uyku uyunması için çalışmaktadır.

Sealy yataklar, ortopedi uzmanları ile birlikte geliştirilen Posturepedic teknolojisiyle vücudun en ağır bölümünde yani desteğe en ihtiyaç olduğu bölümünde ilave destek sağlar. Posturepedic teknolojisi sayesinde size uzun süreli destek ve konfor sunar.

Sealy Shelmore Pillow Top Yatak: 

Sealy Shelmore Pillow Top Yatak, Posturepedic destek katmanı sayesinde uzun süreli ve konforlu bir destek sağlayarak rahat bir uyku uyunmasına yardımcı olur. Comfort Soft Örme Kumaş yatağa yattığınız ilk andan itibaren yumuşaklık ve konfor sunar.

 Serta Yataklar

Ev dekorasyonu alanında uluslararası bir üne sahip olan Serta, Amerika’nın en çok tavsiye edilen ve en çok satan markası olmanın yanında kadınlar tarafından en iyi yatak markası seçilmiştir. Ülkelerin yaşam ve uyku kültürleri arasındaki keskin farklılıklara rağmen, insanları ortak bir paydada buluşturmayı başaran bütünleştirici bir markadır.

 Serta Sleep True Azure Bay Hybrid Yatak:

Serta Sleep True Azure Bay Hybrid Yatak içeriğinde bulunan yeni zellanda yünü, lateks, visco, diamond pocket yay sistemi ve yeni nesil teknoloji ile üretilen cool kumaşı bir araya getirerek mükemmel ötesi bir uyku ortamı sunar.

King Koil Rhodes Euro Pillow Top Visco Hybrid Yatak

King Koil Rhodes Euro Pillow Top Visco Hybrid Yatak, diomand pocket yay, soğutma jelli visco ve nemi emen Tencel lifleri içeren örme kumaşı ile daha fazla destek sunar. Doğal nem emici pamuk özelliğiyle daha konforlu bir uyku ortamı sunar. Viyole sünger sayesiyle masaj etkisi oluşturur.

Technogel Deluxe Isı Dengeleyici Yastık

Technogel Deluxe Isı Dengeleyici Yastık, terlemeyi engellemeye yardımcı olur. Baş ve boyun bölgesine verdiği destek sayesinde daha kesintisiz bir uyku ortamı sunar. Yüksek yastık sevenler için idealdir.

Hungarian Kaz Tüyü Yorgan 

Hungarian Kaz Tüyü Yorgan, yüzde yüz Macar kaz tüyü dolgusu içerir. Bu sayede rahatsız etmeyen ve hava alan katmanları sayesinde vücut sıcaklığını dengede tutar. Hungarian Kaz Tüyü Yorgan sayesinde dinlendirici bir uykunun farkını uzun yıllar boyunca hissedersiniz.

Dünya Uyku Günü’nün anlamını ve kutlama tarihini öğrenmek isterseniz, blog yazımızı okuyun ve aynı zamanda Yatsan uyku ürünleriyle tanışarak, sizin için en uygun uyku ürününü seçmeye başlayın. “Lateks mi Visco mu? Hangi Ürünler Sizin İçin Daha Uygun?” başlıklı yazımız da rehberiniz olsun.

Dünya Uyku Günü nedir ve Dünya Uyku Günü ne zaman kutlanır? blog yazımızı okuduysanız, Yatsan uyku ürünleriyle uyku gününde tanışarak size uygun  “Lateks mi Visco mu? Hangi Ürünler Sizin İçin Daha Uygun?” başlıklı yazımızı da inceleyebilirsiniz.

Daha iyi bir uyku için Yatsan mağazalarımızı veya yatsan.comu ziyaret etmeyin unutmayın.

Dünya Uyku Günü kutlu olsun.

Yorum Yok

Yorum Gönder