Konforuna Düşkün Babalara Harika Bir Hediye: Baba Koltuğu

18 Haziran 2022
Babasına koşan kız çocuğu

Her yıl haziran ayının 3. pazar günü kutlanan Babalar Günü bu yıl 19 Haziran’da kutlanıyor! İlk kez 19 Haziran 1910 tarihinde Washington’da kutlanan babalar gününün hikâyesi; Amerikan savaş gazisinin kızı olan Sonora Smart Dodd’un, annelerinin yokluğunda 6 çocuğunu tek başına büyüten baba için hediye ve özel bir gün yaratmak istemesiyle ortaya çıktı.

Dodd, babasının doğum günü olan 5 Haziran’ı Babalar Günü olarak kutlamayı planlasa da hazırlıklar yetişmediği için kutlamalar haziranın üçüncü pazar gününe ertelenmiş ve daha sonra ABD Başkanı Calvin Coolidge tarafından desteklenmiştir. Ancak resmi olarak kabul edilmesi 1966 yılında dönemin başkanı Lyndon Johnson tarafından gerçekleşmiş ve o tarihten itibaren her yıl haziran ayının üçüncü pazarı Babalar Günü olarak kutlanmıştır. Bu özel gün, baba hatırası yaşatmak ve onlara teşekkür etmek için bir fırsat sunar.

Baba ve Çocukları

Baba ve Çocukları

 Babalar Günü’nün Önemi

Ülkemizde 1980’li yıllardan itibaren haziran ayının üçüncü pazar günü, Babalar Günü olarak kutlanıyor. Asıl önemi ise her zaman yanımızda olan, bizden hiçbir şeyini esirgemeyen babalarımıza; sevgimizi gösterme günü olarak görülmesinden geliyor. Tüm babaların, Babalar Günü’nü Yatsan olarak biz de en içten duygularımızla kutluyoruz. Baba hediyeleri yerine sıcak bir sarılmanın, hoş bir tebessümün ve güzel bir hediyenin onları mutlu edeceğini biliyoruz. Hediyeye hiç gerek olmadığını, kutlama istemediğini söyleseler de Babalar Günü, babalarımıza olan sevgi ve takdirimizi ifade etmek için harika bir fırsattır.

Babalar Günü Hediyesi Nasıl Seçilmeli?

 Bu özel günü daha da taçlandırmak ve baba hediyesi almak isterseniz, babanız için harika bir hediye bulmanın kolay olmadığının farkındayız. Babanızı ne kadar sevdiğinizi göstermek isterseniz, rahat edeceği ve yıllarca kullanabileceği bir hediyenin onu mutlu edeceğini biliyoruz. Yatsan’la en rahatı babam olsun isterseniz babalarımız için hazırlamış olduğumuz hediye linkimize tıklayabilirsiniz.

Yılların Yorgunluğunu Unutturacak Bir Koltuk

 Babalar rahat etmeyi ve konforlu bir şekilde dinlenmeyi sever. Onlara rahat ve konforlu bir hediye almak isteyenler için bu noktada öne çıkan baba koltuğunun, diğer koltuklardan farkı ise kişiye özel olması. Baba koltukları; farklı oturma pozisyonları, rahat ettiren yapıları ve ayak destekleri ile babalar için en özel hediye. Yatsan kalitesi ile babanızın rahat edeceği ve uzun yıllar kullanacağı koltuklar için siz de La-Z-Boy Serisi ile tanışın.

 Babalar İçin Rahat Hediyeler La-Z-Boy Koltuk Serisi’nde

La-Z-Boy Koltuk

 

 Dinlenmek İçin Gerçek Bir Alan

 La-Z-Boy Tv Koltukları babanız için en rahat hediye alternatiflerinden biridir. Dinlenmek ve rahatlamak için eşsiz bir konfor sunar. Bel ve sırt kısmındaki özel dolgu sayesinde konforu en üst noktaya taşır. Tv izlemek, kitap okumak, sevdiklerinizle vakit geçirmek veya sadece oturmak, uzanmak istediğiniz her an için en rahat ettiğiniz pozisyona kolayca ayarlanır. Uzanmadığınızda ise yumuşak ve zarif bir hareketle ilk pozisyonuna ulaşarak size rahat bir oturma pozisyonu oluşturur.

 La-Z-Boy Tv Koltukları

 Son Teknoloji Konstrüksiyon

 Patentli, 4 bölgeli La-Z-Boy çerçeve sistemi, mekanizmaya binen yükü dağıtarak sağlam ve uzun ömürlü bir deneyim sunar.

 Kademeli Geri Yaslanma

 16 ayrı kademedeki yüksek konfor seviyesi ile birbirinden bağımsız hareket edebilen sırt ve ayak desteği sunar.

La-Z-Boy Koltuğu

 Aşınma Testlerini Başarıyla Geçen iClean Teknolojisine Sahip Kumaş

 %100 hava alan ve kendini temizleme özellikli iplikten üretilen kumaşı sayesinde, lekelenmeler olsa da koltuğunuz kullanım talimatlarına uygun bir temizlikle her zaman yeni gibi kalır.         La-Z-Boy onayından önce, tüm kumaşlar dayanıklılığının ölçülmesi için La-Z-Boy laboratuvarında sıkı testlerden geçer.

  3 Kademeli Ayak Desteği

 Ayak desteği, rahatınıza göre seçeceğiniz 3 farklı kademede sabitlenebilir. Ayak kitleme özelliği ile çocuk ve evcil hayvanlardan kaynaklanabilecek ev kazalarını önler.

Babanızı mutlu edecek, konforuyla rahat ettirecek ve uzun yıllara kullanabileceği Yatsan La-Z-Boy Koltuk Serisi ile ona güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.

 Babanıza özel, en rahat hediyeler için La-Z-Boy Koltuk Serisi ile hemen tanışmak Yatsan web sitemizi ziyaret ederek ürünümüz koltuk serimiz ile tanışabilirsiniz.

 

 

 

Yorum Yok

Yorum Gönder