Yeni Tempur Koleksiyonu: Uykunun Geleceğini Tasarlıyor!

20 Nisan 2024

Bu kelimeye dikkat!

Tempur ile uykunun geleceğini tasarlıyoruz.

Son yıllarda ilerleyen teknoloji, yapılan araştırmalar, yeni yaşam biçimleri ve bilinçlenen toplum bir konuyu hepimizin gündeminden bir an olsun düşürmedi: insan hayatının olmazsa olmazı sağlık. Özellikle vücut ve zihin sağlığı yerinde olan bireyler kaliteli bir yaşam sürerler. İnsanlar sağlıklı bir yaşam için birçok aktivitede bulunurlar. Kimi spor yapar, kimi stresten uzak bir yaşam seçer, kimi ise yediğine içtiğine fazlasıyla özen gösterir. Sağlıklı yaşam ile ilgili bu örnekleri olabildiğince çoğaltabiliriz. Bütün bu aktivitelerin insan sağlığına mutlak faydaları vardır, fakat bunların arasından bir tanesi düzensiz, yetersiz olursa sağlığı korumak için yapılan bütün bu çabalar boşa gider. Uyku, insan hayatının olmazsa olmazıdır. Özellikle yetersiz, sağlıksız ve derine dalmadan uyunan uykular birçok hastalığın en önemli sebebidir. Bunun yanında fiziksel olarak uyku sonrasında yataktan kalkıldığında vücudun çeşitli yerlerinde hissedilen ağrılarda doğru ve derin bir uyku uyunmadığının işaretidir.

Uykunun kalitesini etkileyen birçok faktör olsa da temel faktör yatağın kendisinde gizlidir.

Uykunuzu önemsiyor, hep daha iyi olması yolunda adımlar atıyor ve yenilikleri takip ediyorsanız.Tempur kelimesini çok duymuşsunuzdur. Hatta aranızda uykularını bu büyülü materyalle paylaşanlar da olabilir. Peki ya bugüne kadar tanışamadıysanız? Yaklaşın, sizi Tempur’un mutlu rüyalara açılan dünyasına davet ediyoruz. Nasa ve Uzay Vakfı tarafından onaylanan yeni Yatsan Tempur Yeni Koleksiyonu.

Tempur yatağa dokunma

Tempur Nedir?

Tempur, uyku esnasında beden üzerinde oluşan basıncı emmek üzere geliştirilen bir malzeme. Visco gözenek yapısıyla en derin ve rahat uykuya dalmanızı sağlıyor. İlk olarak NASA bilim insanları tarafından geliştirilen ve daha sonra uzay mekiklerinde kullanılan teknolojiye dayanan bir materyal bu. Yüksek enerji emiliminin yanı sıra yumuşak, destekleyici ve basıncı azaltan özelliklere sahip viskoelastik bu malzemenin uyku üzerindeki eşsiz potansiyeli fark edilince olanlar oluyor. NASA’nın orijinal buluşu yıllarca mükemmelleştirilerek, bugün iyi uykuya önem verenlerin dilinden düşürmediği Tempur haline gelmiş durumda. NASA ve Uzay Vakfı tarafından onaylanan tek yatak ve yastık üreticisi olması da bu yüzden.

tempur yatak

Yeni Tempur koleksiyonu yataklar, %20 basınç azaltıcı özelliği ile çok daha konforlu ve rahat bir uyku deneyimi sunuyor.

Yenilenen kılıfları sayesinde Yeni Tempur koleksiyonu, yatakların daha uzun süre hijyenik ve ferah kalmasını sağlar. Ayrıca vücutta oluşan fazla ısıyı emerek daha konforlu bir uyku ortamı oluşturuyor.

Her Tempur yatağı 67 tane testten geçirilmektedir. Bu testleri başarıyla geçen yataklar en uygun uyku ortamını sağlamak için sizleri Yatsan mağazalarında bekliyor. Ayrıca her yatak, 10 yıl garanti ve LGA ile TÜV sertifikaları gibi en yüksek kalite, çevre ve sağlık standartlarına uygunluk taşıyor.

Yatsan Tempur Yeni koleksiyonu şimdiye kadarki en rahat ve konforlu uyku deneyimini sunuyor.

Öncelikle sağlık sektöründe değerini kanıtlayan Tempur, artık dünyanın dört bir yanındaki yatak odalarında, milyonlarca kişinin uykusunu değiştiriyor. Üstelik malzeme üzerindeki geliştirme çalışmaları hâlâ devam ediyor, bilim insanları uykumuzu daha da iyileştirmek için sürekli çalışıyor.

Tempur’un Farkı Ne?  

  • Duyarlı: Tempur adının, malzemenin sıcaklığa duyarlı (temperature-sensitive) yapısını yansıttığını söylemekle başlayalım. 
     Vücudunuzun başka hiçbir vücuda benzemeyen şekline, ağırlığına ve sıcaklığına uyum sağlayabilen milyarlarca ultra duyarlı hücre sayesinde elde edilen, gerçekten eşsiz bir kombinasyon. İşte Tempur’un en önemli sırrı bu.
  • Akıllı: Bedeninizin şeklini hafızasına kaydederek vücudunuza uyum sağlayan bu malzeme, belli ölçüde basıncı da azaltabiliyor. Böylece uyurken tamamen size özgü bir his yaşıyorsunuz. Çünkü yatağınız her noktanıza tam uyum sağlayarak omuzlarınız, sırtınız, beliniz, eklemleriniz gibi hassas bölgelerdeki basıncı emiyor ve gece boyu kesintisiz konfor ve destek sunuyor.
  • Hassas: Yatağınızı başka biriyle paylaşıyorsunuz ve o geceleri dönüp duruyor mu? Ya da belki sizden saatler önce kalkıyor veya sizden daha geç yatıyor. Çoğu yatak hareketi yüzde 20’ye kadar transfer edebiliyor. Yani diğer kişi hareket ettiğinde, bunu hissetme olasılığınız daha yüksek oluyor. Tempur malzemesi ise yüzde 2’den daha az transferle hareketi diğer yataklardan 10 kata kadar daha iyi izole ediyor. İç içe geçmiş gözeneklerden oluşan karmaşık bir ağ yapısına sahip olduğu için arasında hava sıkışmıyor. Yanınızdaki kişi döndüğünde ya da yatıp kalktığında onun hareketini emiyor, böylece siz bir şey hissetmiyorsunuz. Bu da onu gerçek manada dinlendirici bir uyku için benzersiz bir yatak haline getiriyor.
  • Destekleyici: Nasıl rahat ettiğinizi asla unutmayan Tempur yatakları, az uyuduğunuzda bile sabah kalktığınızda dinlenmiş hissettiriyor. Çünkü Tempur malzemesi sayesinde yatağınız her zaman orijinal şekline geri dönüyor ve sürekli destek sağlıyor. Bunun nedeni, milyarlarca ultra hassas hücrenin basıncı emerek vücudunuzun şekline uyumlanması ve ağırlığı yatak yüzeyine eşit olarak dağıtması. İşte kalıcı ve sürekli desteğe böyle ulaşıyorsunuz.
  • Uyumlu: En rahat ettiğiniz uyku pozisyonu hangisi olursa olsun, Tempur yastık ve yataklarla dinlendirici uykuya kavuşabiliyorsunuz. Çünkü bu malzeme tam anlamıyla kişiye özel vücut desteği sağlıyor. Nasıl mı? Yatağa uzandığınızda vücut ağırlığına ve ısısına son derece duyarlı bu materyal size göre yumuşuyor ve her kıvrımınıza uyum sağlayarak en çok ihtiyaç duyulan bölgeleri destekliyor. Bu sayede sizi her pozisyonda konforlu ve dinlendirici uykuya kavuşturuyor.
  • Eşlikçi: Tempur ürünleri arasında sadece yatak değil, bedene destek olan özel terlikler, uyku maskesi, bel desteği gibi çeşitli aksesuarlar da bulunuyor. Böylece gün boyu Tempur konforundan yararlanabiliyorsunuz.

Tempur Teknolojisi Eşsizdir Çünkü… 

  • Geleceğin habercisi: Uzaydan doğdu ve uyku için mükemmelleştirildi. Yani NASA teknolojisinden ilhamla bulundu ve dünyanın dört bir yanındaki insanların uykularını iyileştirmeye yardımcı olmak için rafine edilip geliştirildi. Tempur, NASA ve Uzay Vakfı tarafından onaylanan ilk ve tek yatak malzemesidir.
  • Sizin için üretildi: Ultra duyarlı hücreler sayesinde, kişiye özel uyku deneyimi sunar.
  • Kesintisiz destekçi: Dünya çapında yüksek müşteri memnuniyetine inanır ve en üst düzey kalite standartlarına uyar. Tempur kullanıcıları, diğer yatak markalarına oranla daha yüksek memnuniyet ve uyku kalitesi bildirmektedir. Tempur, 19 ülkede ortalama en yüksek memnuniyet ve tekrar satın alma puanlarına sahiptir. 76 ülkede ise en çok tercih edilen markadır.
  • Adil ve eşitlikçi uyku sağlığı misyonu: Tempur’un vizyonu, uykunun geleceğini tasarlama amacı ve her gece, her yerde uykuyu iyileştirme misyonu etrafında şekillenir.
  • Bilim ve teknoloji ilkesi: Tempur, her aşamada bilim ve teknoloji destekli çalışmalarla, konfor ve destek açısından tamamen yeni bir uyku seviyesi sunar.
  • Eşsizlik onun karakteri: Gerçek, dinlendirici bir uyku için ideal olan Tempur bilinen diğer deneyimlerden farkını ilk anda ortaya koymasıyla benzersizdir, bildiğiniz hiçbir şeye benzemez.
  • Stil sahibi: Tempur yataklarının kaynağı, öncü bilim ve teknoloji mirasının yanı sıra işlevsellik ve tasarımı buluşturan bir anlayışla fark yaratan Danimarka. Bu tasarım tarzı, doğanın sadeliğini kucaklayan temiz çizgileriyle ayırt edici bir kalite işareti olarak kabul edilir. Tempur ürünleri de bu özellikleri mükemmel bir şekilde yansıtarak biçim, işlev ve kalitenin mükemmel bir birleşimini sunar.

tempur yatak

Tempur, Uyku Teknolojilerinde Sürdürülebilirliğin Öncüsü  

  • Sürdürülebilirlik kavramı, günümüzde tüm toplumlar için birinci gündem maddesi. Akla ilk olarak ekolojik değerlere ilişkin anlamı gelse de bu kavram aslında sosyal ve ekonomik bileşenleri de barındıran bütünsel bir bakış açısını ifade ediyor. Uyku teknolojilerinde sürdürülebilirlik ise son teknolojiyi doğaya dost ve insana saygılı çözümlerle birleştirmekten, yeni bir bakış açısıyla ekolojik çareler üretmekten geçiyor.
  • Uyku teknolojilerini tüketiciyle buluştururken geçilecek sürdürülebilirlik aşamaları arasında geri dönüştürülebilir materyaller, uzun ömürlü ürünler, üretimde yenilebilir enerjiden yararlanma gibi çok önemli adımlar bulunuyor. Tempur bu alanda uzay çağını yakalarken sürdürülebilirliğin de öncüsü olmayı başarıyor.
  • Tempur’un sürdürülebilirlik anlayışının hedefinde yaşanabilir bir dünya yer alıyor. Marka tüm üretim tesisleri ve dağıtım merkezlerinde elektrik ve su kullanımını, karbon emisyonlarını takip ediyor, enerji tüketimini ve emisyonları azaltmak için sürekli yeni programlar hayata geçiriyor.
  • Tempur merkez ofisinde kullanılan elektriğin tamamı, Temmuz 2021’den beri yenilenebilir kaynaklardan sağlanıyor. Dünyadaki birçok üretim tesisinde de yenilenebilir enerji dönüşümü uygulanıyor.
  • Son iki yıldır Tempur’un ABD ve Avrupa’daki üretim operasyonlarında sıfır atık politikası hayata geçirildi. Avrupa üretim tesisleri şimdiden bu hedefe ulaştı.
  • Ürünlerinin dayanıklılığına güvenen Tempur, uzun yıllar kullanım garantisiyle fark yaratıyor. Yüksek dayanıklılığa ve uzun ömre sahip ürünlerle tüketim ihtiyacını azaltmayı hedefliyor.
  • Sıkıştırılmış ürün serileriyle ambalaj, yakıt ve nakliye giderlerini azaltarak sera gazı salımını önemli ölçüde düşürüyor.

 

Biliyor Musunuz?

Siz de Tempur’un geleceğin elleriyle bugünü kucaklayan uzay teknolojisi, gezegene saygılı anlayışı, stil sahibi tasarımı ve en önemlisi sağlıklı, konforlu, dinlendirici ve benzersiz uyku deneyimi yaşatan ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için yatsan.com adresini ya da size en yakın Yatsan mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yok

Yorum Gönder