Yataklarda Doğallık ve Rahatlık Devri Lateks Zamanı

17 Temmuz 2022

Neden Lateks Yataklar?

Lateks yataklarda bulunan hava kanalları doğal klima görevi görüyor. Lateks bloklarının bağımsız hareketi sayesinde yan yana yatan kişiler dahi birbirlerinin hareketlerinden rahatsız olmadan uyuyabiliyor. Pocket yay sistemi kullanılan özel lateks dolgu malzemesi, bel ve sırt kaslarının gerilmesini engelliyor. Vücudun ihtiyacı olan desteği en iyi şekilde vererek mükemmel bir uyku deneyimi sunuyor. Tamamen doğal malzeme olması, sentetik içermemesi nedeni ile bebek ve çocuklar için de lateks yataklar tercih ediliyor.

Lateks Yatakların Özellikleri

Lateks yatakların ham maddesi kauçuk bitkisinin sütünden elde ediliyor. Lateks, dünyada sağlıklı bir ham madde olarak kabul görüyor ve tamamen doğal alması ile öne çıkıyor. Lateksin kas yapısı üzerindeki rahatlatıcı ve dinlendirici özelliği, lateks yatakların son zamanlarda sıklıkla tercih edilmesini sağlıyor. Bununla birlikte hava geçirgenliğinin yüksek olması sayesinde uykuya ferahlık katıyor, hijyenik yapısı yatağı bakterilerinden uzak tutarken, esnekliği de ekstra bir konfor sunuyor.

  • Hava geçirgen özelliğe sahiptir
  • Bakteri barındırmaz
  • Orta-sert bir konfora sahiptir
  • Vücut basınç bölgelerini destekler
  • Omurga dostudur
  • Çevreci malzemeden üretilir
  • Uzun ömürlüdür
  • Doğal malzeme tercih edenler

 

Lateks Yatakları Kimler Tercih Etmeli?

Lateks yataklar rahat yapıları, hipoalerjenik özellikleri, nefes alması ile;

  • Sırtüstü veya yüzüstü uzun süre yatanlar,
  • Alerjisi olanlar,
  • Aktif bir hayat yaşayan,
  • Yatağa bağlı kişiler için uygundur.

Lateks Yatak Nasıl Temizlenir?

Lateks Yataklar doğal malzeme içerdiği için evde temizleme işlemine uygun değildir. Yatak hijyenini sağlamak için alez kullanımı tavsiye edilmektedir. Yatsan alez kategorisine linki tıklayarak

Yatsan Clover Lateks Yatak

Talalay Lateks’ten üretilen Yatsan Clover Lateks Yatak, 4 kat artırılmış hava geçirgenliği sayesinde uzun ömürlü kullanıma uygundur. Doğal malzemesi sayesinde yatak içerisinde hava dolaşımını sağlar, sıcaklığı dengeleyerek sağlıklı bir uyku ortamı sunar. Vücudu her noktadan destekler ve gece boyunca bedenin tüm hareketlerine uyum sağlar. Yatağın içeriğindeki doğal pamuk dolgusu ise nemi dengeleme özelliği sayesinde vücut ısısını ayarlar. Terlemeyi minimum seviyeye indirgemeye yardımcı olur.

Talalay Lateks

 Özel işlemden geçirilerek hava geçirgenliği 4 kat artırılmış Talalay Lateks Yatak, içerisinde bakteri üremesini engeller. Kauçuk ağacından üretilen bu doğal malzeme sıcaklığı dengeleyerek sağlıklı bir uyku ortamı sunar.

 Pamuk

 İçeriğindeki pamuk, dayanıklılığını artırır ve yatağın uzun ömürlü olmasını sağlar. Pamuğun nem dengeleme özelliği vücut ısısını ayarlar, terlemeyi azaltarak uyku kalitenizi artırır ve zinde uyanmanıza yardımcı olur.

Hijyen Cool Kumaş

 Vücut ısısını dengeleyici ve bakteri oluşumunu önleyici özelliğe sahip hipoalerjenik kumaştan üretilmiştir.

 Çift Taraflı Kullanım

Çift taraflı kullanımında; bir yüzeyinin orta-sert, diğer tarafının sert yapıda olmasıyla bir yatakta birden fazla yatak hissi yaşayabilirsiniz.

Dunlop Lateks

Amazon ormanlarında yetişen kauçuk ağacının özünden üretilen tamamen doğal bir malzemedir. Uzun ömürlü, yumuşak ve son derece elastiktir. Bu sayede kendinden yaylanma hissi verir. Yatak içerisinde hava dolaşımını sağlar. Sıcaklığı dengeleyerek sağlıklı bir uyku ortamı sunar.

Chloe Lateks Sporcu Yatak

Uyku sadece dinlendiğiniz bir alan değil vücudunuzun kendini yenilediği, iyileştirdiği sürecin bir parçasıdır. Bu gerçeği bilen Yatsan; özellikle hayatı aktif, sporla iç içe geçiren bireylerin uykuda bile kaslarının çalışmaya devam etmesi için Chloe Lateks Sporcu Yatak’ı tasarladı. Doğadan ve insanlardan ilham alınarak hazırlanan Chloe Lateks Sporcu Yatak; lateks malzemesi, özel süngerleri, basınç azaltıcı visco ve laktik asit düzenleyici teknolojisi ile sizlere en iyi uyku deneyimini sunmak için geliştirildi.

Chloe Lateks Sporcu Yatak Kimler İçin Uygun?

  • Aktif bir yaşam stiline sahip olan
  • Amatör veya profesyonel olarak sporla uğraşan
  • Kaslarının uykuda yenilenmesini isteyen
  • Gün içinde iş tempoları yoğun ve çok yüksek olan
  • Hareket etmeden duramayan 7’den 70’e herkes için uygundur.

 Her Pozisyona Uygun Yenileyici Uyku

Yan, sırtüstü, yüzüstü ya da çapraz… Chloe, özel formülüyle yatış şekliniz nasıl olursa olsun size uyum sağlar!

Laktik Asit Azaltıcı Kumaş

Özellikle aktif bir hayat süren, spor yapan bireylerin kaslarında gece uykusu boyunca aktif bir onarım söz konusudur. Kasları su toplar, laktik asit birikmesinden dolayı ağrı olur ve hareketli uyurlar. Chloe kumaşındaki özel bileşenlerle laktik asit birikmesini önlemeye yardımcı olur ve ağrıların, dönmelerin azaldığı rahat bir uyku sunar.

Omurga Desteği ile Sağlıklı Uyku

Özel sünger tasarımıyla vücudunuzun her bölgesine, ihtiyaç duyduğu desteği doğru miktarda sağlar. Omurganıza sunduğu destekle size ağrısız ve sağlıklı bir uyku deneyimi yaşatır.

Chloe Lateks Sporcu Yatak

Chloe Lateks Sporcu Yatak

 Yenileyici Uyku

 Vücutta özellikle gece uykusunda gerçekleşmesi gereken yenilenmeyi destekler. Chloe Yatak, spor sonrası kaslarda oluşan deformasyonun iyileşmesine yardımcı olur ve kasların istemsiz hareketliliğine yanıt vererek en uygun uykuyu sunar.

 

 

Yatakta aradığınız konfor ve kaliteyi sizinle buluşturduğumuz yatak ürünlerimizi inceleyebilir, ihtiyacınıza uygun lateks yatak fiyatlarına göz atabilirsiniz.

Yorum Yok

Yorum Gönder