İyi Hijyenin Katmanları: Yatak & Yastık Temizliği

4 Kasım 2021
Yatsan yorgan ve yastık

“İyi uyku, iyi hayattır!” mottosuyla, kendinize en uygun uyku ürünlerini seçmek hayat kalitenizi hissedilir şekilde artıracaktır. Fakat tahmin edersiniz ki; uyku ortamımızın hijyeni ve sağlık koşullarımız da iyi uyku deneyimimizle direkt olarak bağlantılı. Tüm ergonomi ve ortopedi koşullarına cevap veren bir Yatsan uyku ürünü seçseniz bile, hijyenik olmayan bir uyku ortamı iyi uyku deneyiminizi sekteye uğratır.

Neyse ki Yatsan, iyi uyku deneyimini tıkır tıkır işleten sistemin tüm çarklarına aşina!

Bu uzmanlığı ile size, uyku kalitenizi ve uyku ürünlerinizi koruyarak deneyim ömrünüzü katbekat artıracak çözümler sunuyor.

İyi Hijyen İyi Uyku

Hijyenik ve antibakteriyel bir uyku ortamı yaratmak için, uyku ürünlerimizi, dolayısıyla hijyen standartlarımızı korumalıyız. Bu noktada, çıkartılabilir ve yıkanabilir kılıflı Yatsan yatak ve yastıklarından seçmek birçok kolaylık ve avantaj sağlıyor:

  • Temizliğe ve ürün bakımına hız kazandıran muazzam bir pratiklik
  • Daha rahat şekilde güvenli bir hijyen ortamı yaratabilme imkânı
  • Daha uzun süre özelliklerini koruyan yatak ve yastıklar
  • Ürüne göre değişen kılıf özellikleri ile uyku deneyimine bambaşka bir boyut kazandırma

Görüldüğü üzere çıkartılabilir ve yıkanabilir kılıflı yatak ve yastıklar kullanmak sizi farklı açılardan rahatlatacaktır. Yatsan’da farklılaşan konfor beklentilerinizi karşılayan kılıflı yatak ve yastık modellerine bir bakalım öyleyse…

Aktif ve hareketli hayatlar için, tüm günün yorgunluğunu emen mükemmel bir sistem!

CHLOE Lateks Yatak ile CHLOE Lateks Yastık laktik asit önleyici özel kumaştan kılıfları ile gün içinde aktif olan veya düzenli egzersiz yapan, yapmaya başlayacak kişiler için ekstra bir rahatlama sağlar.

Chloe lateks yatak

CHLOE ve diğer kılıflı Yatsan Yatak’larının bize sunduğu tek avantaj hijyenimizi yüksek standartlarda tutmak değil elbette…

  • Yastık ve yatakların yapısındaki %100 nefes alabilen lateks malzeme, yastık ve yatak içinde sürekli hava sirkülasyonuna imkanı verir.
  • Antistatik özelliği ile antibakteriyel ve dolayısıyla hipoalerjenik bir uyku ortamı sunarak alerji riskini de en aza indirir.
  • Çıkartılabilir ve yıkanabilir Laktik Asit Önleyici Kılıfı ile konforunuzun ömrü uzar.

Ofiste veya evde masa başında çalışarak geçen saatler artık zulüm değil!

Blau Visco Anti Stres Yatak yapısındaki visco içine yerleştirilmiş jel kapsüller ile yatak içerisinde ekstra hava dolaşımı ile ferah ve hijyenik bir ortam sağlar.

blau visco yatak

Blau Visco Anti Stres Yatak ve visco yastık çıkartılabilir ve yıkanabilir antistress kılıfları ile ürünlerin ömrü uzar.

    • Hijyen ortamı daha kolay sağlanır ve iyi uyku deneyiminin ömrü uzar.
    • Konumuz hijyen olduğundan, Tempur markasının hijyen çıtasını çok yükseklerde tuttuğunu söylemek yerinde olur…

Tempur Yatakları içerisinde bulunan tüm malzemeleri ile hipoalerjeniktir. En alerjik bünyeler için bile mükemmel bir uyku konforu yaratmak üzere geliştirilmişlerdir.

  • Antimikrobiyel ve yine hipoalerjenik çıkartılabilir ve yıkanabilir klıfları ile ev tozu ve akarlara direnç gösterir.

tempur yatak ve yastık

Tüm Tempur yastık ve yatakları çıkartılabilir &yıkanabilir kılıf opsiyonuyla sağlık ve hijyen beklentilerinizi harika bir performansla karşılar!

Uyku ortamımızda hijyen sağlamanın tek yolu çıkartılabilir ve yıkanabilir kılıflar kullanmak değil elbette. Bu konuda başka neler yapabiliriz peki?

Yatak ve Yastık Alezleri

Alez kullanmak, uyku ürünlerinizi korumanın ve temizliğini pratikleştirmenin bir yoludur. Yatağınızı, yastığınızı veya yorganınızı alez ile kaplayarak, onları lekelerden, tozlardan ve diğer kirleticilerden koruyabilirsiniz. Bu, ürünlerinizin ömrünü uzatmanın yanı sıra, temizlik işini de kolaylaştırır

  • Isı dengeleyici alezler vücudumuzun uyku esnasında yaydığı ısıyı emerek depolar ve akabinde serbest bırakarak uykuda ideal vücut sıcaklığımızı ayarlar.
  • Sıvı geçirmez alezler ise teri daha hızlı buharlaştırır ve antibakteriyel ortamınızı korur. Böylece yatak ve yastıklarınızın ömrü ekstra uzar.

Artık anlıyoruz ki, hijyenik bir uyku ortamını sağlamak ne kadar kolaysa bizim o kadar avantajımıza… Hijyen ortamımız bizi rahat ve güvende hissettirir. Ürünlerimizin özelliklerini uzun yıllar korumasını sağlar.

İyi uyku, iyi hayat demek! Yani: Sağlıklı yaşama ortamları ve uyku koşulları sağlamak, hayatımıza karşı bir sorumluluğumuzdur. Çünkü…

İyi Hayat Şakaya elmez!

Yorum Yok

Yorum Gönder