14 Şubat’ta Sevginizi Yatsan’la Yansıtın

13 Şubat 2024

Baştan anlaşalım; ister evli, ister flört ediyor olun, Sevgililer Günü kutlanması gereken özel bir gün. Ve 14 Şubat’ı ikiniz için de anlamlı ve unutulmaz kılabilmek için Yatsan, yoğun romantizmin yanı sıra işlevsellik de sunan pek çok ürünle yanınızda. Gelin, birlikte seçelim…

Sevgililer Günü için Yatsan’ın Özel Koleksiyonundan İlham Alın

Ona Yeni Bir Yatak Yani Kusursuz Bir Uyku Armağan Edin

Sevgililer Günü, eski ve rahatsız bir yataktan kurtulup kaliteli bir gece uykusuna kavuşturacak bir yatak almak için mükemmel bir fırsat. Ayrıca her anında onu düşündüğünüzü gösterecek uzun ömürlü ve kıymetli bir hediye. Üstelik Yatsan’da pek çok özel ve konforlu seçeneğiniz var:

  • Alerjik sevgiliye: Zarif bir Danimarka tasarımına sahip olan Tempur Ease Yıkanabilir Kılıflı Yatak, geleneksel visco’dan farklı olan Tempur materyaliyle vücudun basıncını emiyor ve böylece yatakla arasındaki baskıyı azaltarak dinlendirici bir uyku deneyimi sağlıyor. Yıkanabilir hipoalerjenik kılıfıyla da ev tozu ve akarlara karşı koruyarak temiz bir uyku alanı oluşturuyor.
  • Rahatına düşkün sevgiliye: Yaylı yataklardan vazgeçemeyen ve visco rahatlığını merak edenler için özel diamond yay sistemi, pamuk, visco ve aloe vera özlerini buluşturan Uykucu Visco Therapy Yatak, gerçekten terapi etkisi yaratan bir seçenek.
  • Desteğe ihtiyacı olan sevgiliye: Etkili bir omurga desteğine ihtiyaç duyan sevgililere önerimiz Yatsan Uykucu Elite Pillow Top Cloudy Pedli Yatak. Orta yumuşak yapısı ve yüksek esnekliğiyle vücuda mükemmel bir uyum sağlayan bu yatak pedinde çiftler için özellikle ideal olan diamond pocket yay sistemi var. Bu sayede farklı kilo ve boylardaki eşlerin birbirini rahatsız etmeden uyumalarını garanti ediyor. Aloe vera kumaşıyla da cildi yeniliyor, nem dengesini ayarlayarak terlemeyi azaltıyor ve uyku bölünmelerini önlüyor.
  • Masaj sever sevgiliye: Lateks ped ve viyol kesim süngerin mükemmel kombinasyonuyla basınç noktalarını azaltan ve vücudun doğal kıvrımlarına uyum sağlayan Uykucu Elite Pillow Top Lateks Pedli Yatak, bu özellikler sayesinde derin ve verimli bir uykuya olanak tanıyor. Ayrıca masaj etkisi ile ekstra konfor sağlar.

  • Çevreci sevgiliye: Doğanın muhteşem gücünden yararlanarak üretilen Uykucu Lateks Hybrid Yatak, yüzde 100 geri dönüştürülebilir, yenilenebilir, çevre dostu üstün kalitesiyle regenere form sünger ve aloe vera kumaştan özel olarak tasarlanmış bir ürün. Ayrıca vücut şekline, kiloya, boya ve farklı uyku pozisyonlarına uygun, konforlu bir uyku sunuyor.
  • Konfor arayan sevgiliye: Yaylı yatak sevenlerin favorisi olan Uykucu Elite Pillow Top Visco Pedli Yatak, kumaşında özel bir teknikle kullanılan aloe vera özleriyle rahatlığı ve yenilenmeyi öne çıkarıyor. Ekstra yaylanma etkisi sağlayan viyole kesim sünger pediyle de eşsiz bir konfor sunuyor.
  • Doğaldan vazgeçmeyen sevgiliye: Çevre dostu, yenilenebilir özellikli regenere form süngerle hazırlanan Uykucu Fresh Bliss Yatak, çıkarılabilir bambu pedi sayesinde hijyenik bir uyku ortamının yanı sıra nemi emen özelliği ve hava geçirgenliğiyle vücudun nefes almasını sağlıyor. Vücudun en rahat ettiği pozisyonu hatırlayan visco özelliğiyle kan basıncını dengelerken, vücut ağırlığına ve ısıya göre hareket ediyor.
  • ‘Cool’ sevgiliye: Yün, lateks, visco, diamond pocket yay sistemi ve yeni nesil teknolojiyle üretilen cool kumaşı bir araya getiren Serta Sleepture Azure Bay Hybrid Yatak, yorgunların halinden anlayan mükemmel bir seçenek. Dinlendirici bir uyku için bedenimizin sıcaklığının normalden 1 derece daha düşük olması gerekiyor. İşte bu yatakta kullanılan ekstra serinlik hissi veren kumaşlar hızlı uykuya dalmaya ve uyku kalitesini artırmaya yardımcı oluyor.
  • Pratik sevgiliye: Yazın pamuk, kışın yün tarafını kullanabilme olanağıyla her mevsim mükemmel bir uyku ortamı sunan Serta Sleep True Twin Yatak, 5 zone pocket yay sistemi, örme kumaş, doğadan gelen pamuk ve yün özelliklerini buluşturarak konforu uykunuza taşıyor.
  • Yorgun sevgiliye: Visco, bambu lifleri, 5 zone pocket yay sistemi ve yeni nesil teknolojili cool kumaşla kesintisiz bir uyku ortamı sunmak için tasarlanan Serta Sleep True Meadow Brook Yatak, dinlendirici bir uykuya hasret olanlar için ideal.

Bu eşsiz yatak modelleri ve çok daha fazlası için sizi yatsan.com’a alalım.

Onu Sizin Gibi Şefkatle Sarmalayacak Nevresim Takımları Seçin

Vücutlarımız, tenlerimiz hem en özel hem de en hassas alanlarımız. Bu nedenle her zaman rahatlık ve sıcaklık hissi uyandıran dokuları tercih etmek önemli. Yatsan’da bu alanda pek çok özel seçenek bulabilirsiniz:

  • Vintage seven sevgiliye: Yatsan Maison Comfy and Cosy Nevresim Koleksiyonu, yüzde 100 pamuklu sanforized kumaşıyla dayanıklılığı ve üstün konforu bir araya getiriyor. Yıkanmış kumaşın efekti sayesinde vintage ve spor bir hava taşıyor. Yüksek kaliteli pamuk kumaşı, çekme yapmaz özelliğiyle pratik bir kullanım sağlıyor. Beş renk ve üç ölçü seçeneği bulunuyor.
  • Geleneksel seven sevgiliye: Yatsan Maison Oriental Nevresim Koleksiyonu, geleneksel Doğu kültürünün büyüsünü modern bir dokunuşla yaşamak isteyenler için ideal. Çift taraflı kullanım seçeneğiyle fonksiyonelliği de öne çıkaran seride çekmeye dayanıklı ve yüzde 100 merserize pamuk saten sanforized kumaş kullanılıyor. Üç renk ve üç ölçü seçeneği bulunuyor.
  • Işıltı seven sevgiliye: Yatsan Maison Shiny Sedef Baskılı Nevresim Koleksiyonu, cesur ve prestij hissiyatını sevenler için tasarlanmış bir seri. Zarif sedef baskılarıyla yatak odasına ışıltı katan koleksiyonda çekmeye dayanıklı, yüzde 100 merserize pamuk saten sanforized kumaş kullanılıyor. Dört renk ve üç ölçü seçeneği bulunuyor.
  • Minimalizm seven sevgiliye: Yatsan Maison Herringbone Nevresim Koleksiyonu, sade lüksün dinginliğini ve minimalizmin büyüsünü yaşatmak için tasarlanmış bir seri. Yüzde 100 merserize pamuk saten sanforized kumaşıyla daha yumuşak ve pürüzsüz his yaratıyor. Doğal pamuğun nem emici özelliği, vücut ısısını dengeleyerek terlemeyi azaltmaya da yardımcı oluyor. Dört renk ve üç ölçü seçeneği bulunuyor.
  • Modern seven sevgiliye: Yatsan Maison Classy Nevresim Koleksiyonu, zamansız tasarımı ve modern şıklığıyla yatak odalarının atmosferini yükselten bir seri. Yüzde 100 Mısır pamuk saten kumaşlar, üstün kalite standartlarındaki ince, uzun ve parlak pamuk lifleriyle dokunuyor. Dört renk ve iki ölçü seçeneği bulunuyor.
  • Doğal seven sevgiliye: Yatsan Maison Linen Classy Nevresim Koleksiyonu, doğadan ilham alarak tasarlanan yüzde 100 pamuk saten kumaşı ve yüzde 100 keten detaylarıyla sade ve şık bir görünüm sunuyor.
  • Klasik seven sevgiliye: Yatsan Maison Jacquard Nevresim Koleksiyonu, zamansız tasarımı ve sade şıklığıyla öne çıkıyor. Yüzde 100 merserize pamuk sanforized kumaşla hazırlanan yüksek kaliteli dokuma, yumuşak ve pürüzsüz bir his yaratıyor. Üç renk ve iki ölçü seçeneği bulunuyor.

Bu eşsiz nevresim koleksiyonları ve çok daha fazlası için sizi yatsan.com’a alalım.

 

Ona Omzunuz Kadar Dinlendirici Yastıklar Alın 

Günün sonunda sevgilinizin başını yaslayacağı en güvenli yerin sizin omzunuz ya da göğsünüz olacağına şüphe yok. Ancak Yatsan’da ona en az bu kadar dinlendirici bir alan sunabileceğiniz mükemmel yastıklar da var:

  • Tempur Original Queen Yastık, baş ve boyun bölgesi hatlarına kusursuz bir biçimde uyum sağlıyor. Özellikle yan ve sırtüstü uyku pozisyonlarında rahat edenlere mükemmel gibi bir uyku deneyimi yaşatıyor.
  • Uykucu Visco Therapy Yastık, özel kesim tasarımı sayesinde boyun bölgesini kusursuz bir şekilde doldurarak destek sunuyor. Visco özelliği omurganın yapısına uygun şekli alarak, boyun ve omuz kaslarını gece boyu destekliyor ve rahatlamasını sağlıyor.
  • Yatsan Uykucu Lateks Yastık, doğal nefes alan yapısıyla yastık içinde gece boyu hava sirkülasyonu oluşturuyor. Buna bağlı olarak terleme problemi en aza iniyor. Aynı zamanda sağladığı destekle horlama, alerji gibi sorunlar üzerinde de rahatlatıcı bir etkiye sahip.
  • One by Tempur Support Yastık, her uyku pozisyonuna uygun bir yastık arayan, yastığından dolayı baş-boyun-omuz bölgesinde ağrı problemi olan, rahat ve kesintisiz bir gece uykusu dileyen herkes için uygun.
  • Blau Visco Anti Stres Yastık, içeriğindeki yüzde 100 visco parçacıkları sayesinde omurganın doğal şeklini alarak omuz ve boyun bölgesine ideal destek sağlıyor. Özel bileşenli stres azaltan kumaşı sayesinde de rahat ve dinlendirici bir uyku alanı sunuyor.
  • Chloe Lateks Yastık; egzersiz ve sporu hayatının bir parçası haline getiren, gece boyu özellikle baş-boyun-omuz kaslarındaki ağrı ve gerginliği hisseden, alerji problemleri yaşayan, spor sonrası kafasını yastığa koyar koymaz rahat uyumak isteyen herkes için uygun.
  • Velfont Anti-Dust Mite Hipoalerjenik Yastık, toz akarlarını önleyici özelliği bilimsel olarak test edilmiş bir ürün. Üstelik yıkama sonrasında da hipoalerjik özelliğini koruyor.

Bu eşsiz yastık koleksiyonları ve çok daha fazlası için sizi yatsan.com’a alalım.

 

Ona Mis Gibi Kokan ve Yumuşak Işıklı Bir Oda Hazırlayın 

Bir ortama girer girmez sizi karşılayan iki önemli şey var: Koku ve ışık. O zaman iyi haber! İkisini de mükemmelleştirecek özel ürünleri Yatsan’da bulabilirsiniz. İspanya’da yüz yılı aşkın deneyimle, duyguları öncelikli tutarak, el emeği ve bitki bazlı balmumu kullanımıyla sürdürülebilir ürünler üreten Cerería Mollá’nın özel ürün gamı sadece Yatsan’da bulunabiliyor:

Sedir yağı, tonka ve kakule notalarının ortamı ısıttığı Santal&Tonka; tütün ve vanilya dokunuşlarıyla rahat bir atmosfer yaratan Velvet Wood; sizi bir anda benzersiz ve güneşli bir ülkenin yazına götüren Grapefruit & Bay; hafif meyvemsi notalar, sandal ağacı, kakule ve limon birleşimiyle taze, enerjik ve canlandırıcı bir esinti sunan Bergamotto Di Calabria; taze kesilmiş çiçek kokusuyla bir ilkbahar sabahı yaşatan Black Orchid&Lily; bitmesini istemediğiniz bir tatildeymiş gibi hissettiren Mediterranean Blue; narenciye notaları, sarmaşık ve beyaz yaseminle ortama enerji katan Basil&Mandarin; limonotu, yeşil çay ve mine çiçeğinin aromatik notalarıyla ortamı aydınlatan Tea&Lemongrass… İster çubuklu oda kokularını, ister mumlarını, isterseniz tekstil spreylerini tercih edin ama bu eşsiz kokuları ve romantizmi ateşleyen yumuşacık ışık fırsatını sakın kaçırmayın!

Bu eşsiz koleksiyonlar ve çok daha fazlası için sizi yatsan.com’a alalım.

Yorum Yok

Yorum Gönder