Visco Yatak Nedir? Neden Visco Yatak Tercih Etmeliyiz?

1 Ağustos 2022
Yatağa el ile baskı

Sağlıklı bir yaşam için uyku büyük öneme sahip. Ancak uykunun bilinen yararlarını tam olarak görebilmek için, uyku kalitesinin belirleyici olduğunun bilinmesi gerekir. Kalitesiz ve yetersiz bir uyku, herhangi bir yarar sağlamadığı gibi; gün içerisinde sürekli halsiz hissetmeye de neden olur. Doğru yatak seçimi ise uyku kalitesini artırmanın en etkili yolu. Daha rahat, kaliteli ve verimli bir uyku için tercih edilebilecek pek çok yatak türü mevcut. Visco yatak modelleri de bu çeşitliliğin bir parçası.

 

Visco Yatak Nedir?

Visco yatağın faydalarından bahsetmeden önce, visco yatak nedir sorusunu yanıtlamak daha doğru olur. Isıya duyarlı bir malzeme olan visco, algıladığı ısıyla birlikte şekil değiştirir. Bu özelliğinden dolayı son yıllarda yataklarda sıkça kullanılan visco, üzerinde yatan kişinin vücudunun şeklini alır. Böylelikle vücut ile yatak tam bir uyum sağlar.  Vücudunuzun en rahat ettiği hali hafızasında tutan visco, kan basıncınız dengeleyerek size bulutların üzerinde bir uyku deneyimi sunar.


Visco Yatak Özellikleri Nelerdir?

Visco yatak modellerinin son yıllarda popüler hale gelmesinin temelinde, sahip olduğu özellikler yer alıyor. Visco yatakların ayrıcalık yaratan özelliklerinden bazıları şu şekilde sıralanabilir:

  • Doğru Pozisyonu Bulmayı Sağlar: Uyku esnasında doğru pozisyonu bulabilmek, uyku kalitesini doğrudan etkiler. Bireyler, doğru pozisyonu bulabilmek için uyku esnasında sürekli dönerler. Visco yataklar, doğru pozisyonu bulabilmede büyük kolaylık sağlar. Yatıldığı andan itibaren vücudun şeklini alabilen bu yataklar, her pozisyonu doğru pozisyon haline getirir.

 

  • Terlemeyi Önlemeye yardımcı olur: Visco malzemeden imal edilen yataklar, gözenekli bir yapıya sahiptir. Bu özelliklerinden dolayı da hava geçirgenlikleri yüksektir. Vücut ısısı ile uyumlu bir şekilde ısı dengelemesi yapabilen visco yataklar, uyku esnasında terlemeyi önlemeye yardımcı olur.

 

  • Ağrıları Dindirmeye Yardımcı olur: Visco yatakların yumuşak dokusu ve vücudu çok yönlü destekleyen yapısı bel, boyun ve sırt ağrılarının azalmasını destekler. Tıbbi olarak bu ağrılar için tedavi gören bireylerde, tedaviyi desteklemeye yardımcı olur.

 

  • Kan Dolaşımını Düzenler: Visco yatakların gözenekli yapısı, kan dolaşımı üzerinde de düzenleyici etki gösterir.

 

  • Uzun Yıllar Kullanılabilir: Visco yatak modelleri, diğer yataklarda olduğu gibi zaman içerisinde çökme yaşamaz. Üzerindeki ağırlık kalktıktan sonra yeniden ilk haline ulaşan bu yataklar, uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılabilir.

 

Visco Yatağı Kimler Tercih Etmelidir?

Yatak tercih ederken bilinmesi gereken en önemli şeylerden biri; her yatağın, her insana uygun olmadığıdır. Bu yüzden de herkesin kendi özelliklerini göz önünde bulundurarak yatak seçimi yapması gerekir. Visco yataklar; orta sert ve yumuşak yatak tercih edenler için idealdir. Çeşitli nedenlerden dolayı sırt, bel ve boyun ağrısı yaşayanlar da visco yatak tercih etmelidir. Uyku esnasında çok fazla dönen, terleme problemi yaşayan kişiler için de visco yataklar en uygun seçenektir.

İhtiyaçlarınıza uygun Yatsan Visco Yataklarımızı sizin için bu yazımızda bir araya getirdik.

 

Uykucu Elite Pillow Top Visco Pedli Yatak

Ekstra Bel Desteği ve Yatak Pedi ile Mükemmel Konfor
Uykucu ailesinin en üst seviye yatağı, yaylı yatak sevenlere özel Diaomond Pocket Yay sistemini Visco ve diğer birçok özellikle buluşturarak tasarlandı. Kumaşında özel bir teknik ile kullanılan aloe vera özleri rahatlığı ve yenilenmeyi sağlar. Ekstra yaylanma etkisi sağlayan viyole kesim sünger pedi eşsiz bir konfor ve uyku deneyimi sunar.

 

Ekstra Yatak Pedi ile Arttırılmış Konfor!

Ekstra esneklik ve masaj hissi vermesi için yatağa eklenen yatak pedi uyku sırasında vücudunuza ihtiyacı olan konforu gece boyunca sunar.

İhtiyacın Olan Her Şey!

Tam vücudunuza göre! Özellikle gün içinde yanlış oturmaktan ya da yoğun çalışmaktan omurga ve bel bölgemizde ekstra basınç birikir. Uykucu Elite Pillow Top yatağın kendine has reçetesi sayesinde ihtiyacınız olan dinlenme ve konfora ulaşabilirsiniz. Uykucu Elite Pillow Top incelemek isterseniz linke tıklayabilirsiniz.

Uykucu Visco Therapy Yatak “Seni Hatırlayan Rahatlık, Terapi Gibi Bir Uyku Deneyimi!”

Yatsan güvencesi, tarihin efsanevi dokunuşu ve modern teknoloji Uykucu Visco Therapy’de senin için buluştu. Yaylı yataklardan vazgeçemeyen ve visco’nun rahatlığını merak edenler için özel Diamond Yay Sistemi, Pamuk, Visco ve Aloe Vera özleri mükemmel bir uyumla Uykucu Visco Therapy yatağı ortaya çıkarttı. Hayatın yorucu tarafları, gerginliği ve tüm gerçekleri düşünülerek her bir bileşeni özel olarak seçilen Visco Therapy adeta terapi gibi gelecek, iyi hissettiren bir uyku vadediyor.

Sizi Hatırlayan Uykunun Rahatlığı; Terapi Gibi Uyku!

Aloe veranın rahatlatıcı ve yenileyici etkisiyle visconun gece boyunca en rahat ettiğiniz pozisyonu hatırlayarak sizi tam da ihtiyacınız olan şekilde destekleme özelliği sizin için birleşti.

Her uyku pozisyonu için uygun!

Herkesin uykuya daldığı, rahat ettiği uyku pozisyonu farklıdır. Visco Therapy her pozisyonda size uyum sağlar. Uykunuz her daim mükemmel desteklenir.

Uyku Boyu Destek!

Özellikle gün içinde yanlış oturmaktan ya da yoğun çalışmaktan omurga ve bel bölgemizde ekstra basınç birikir. Uykucu Visco Therapy yatakta var olan destek sistemiyle ile vücudunuzun en çok ihtiyaç duyduğu omurga ve bel bölgesine destek sunar.

Uykucu Elite Pillow Top Visco Pedli Yatak incelemek isterseniz linke tıklayabilirsiniz.

Blau Visco Anti Stres Yatak

Dinlendirici Uykuya Merhaba De!

Gün içinde genellikle oturarak çalışan kişilerde yanlış duruş nedeni ile boyun ve omuz bölgesinde ekstra gerginlik ve baskı oluşur. Blau Original Visco yatak ekstra bel/ sırt desteği sunan Postureperfection teknolojisi ile günün çoğunu oturarak çalışanlar için özel olarak tasarlandı. Visco’nun açık hücre yapısı nedeni ile yatağın yumuşaklığı vücut ısınıza ve ortam sıcaklığına göre değişiklik gösterebilir. Sıcak ortamlarda yatağınızın daha yumuşak olduğunu hissedebilirsiniz. Postureperfection teknolojisine ek; visco katmanlar ve stres azaltmaya yardımcı kumaşı ile dinlendirici uyku sizinle… Kesintisiz ve dinlendirici bir uykuya merhaba demeye hazır mısınız?

Yatsan’a Özel Postureperfection² Teknolojisi

Uzun süre oturduğumuzda ya da ayakta kaldığımızda özellikle boyun, sırt/ bel bölgesinde ekstra baskıoluşur. Blau Original Visco yatak içerisinde kullanılan özel teknoloji sayesinde vücudun en ihtiyaç duyduğu omuz, bel ve sırt bölgesine ekstra destek sağlar. Blau yatakta tam 3 eşsiz destek bölgesi vardır. Böylelikle vücudun en gerekli bölgelerine gece uykusu boyunca ekstra iki kat daha fazla destek sunarak sizi konforlu ve rahat bir uykuyla tanıştırır.

Stresi Arkanızda Bırakın

Blau Original Visco Yatakta kullanılan özel stres azaltan Intense örme kumaş sayesinde gün içinde artan stress seviyesi ile artan kortizol hormonunun dengelenmesine yardımcı olur. Böylece gün içinde çalışırken kendinizi uykulu; akşamları uyku saatlerindeyse enerjik, aktif hissetme döngüsünden uzaklaşmış olursunuz.

Her Mevsim İdeal Isı!

Blau Original Visco Yatakta kullanılan jel visco içerisindeki partiküller tıpkı bir mıknatıs gibi yatağın yüzeyinde oluşan fazla ısıyı çekerek ideal ısıda bir uyku alanı yaratır. Yazları daha fazla, kışları daha az ısıyı emen yatağınız her mevsim sizi hatırlayan ve size en iyi uyku deneyimini yaşatan bir deneyim sunar.

One By Tempur Yatak

Kaliteli Konfor, Sağlıklı Uyku

Tempur’un yeni serisi One By Tempur ile tanışın. Daha uzun, daha iyi ve daha derin bir uyku deneyimi yaşamanız için tasarlandı. One By Tempur yatakları klasik Tempur yataklarından farklı olarak ek bir otantik Tempur katmanına sahiptir. Zarif Danimarka tasarımı, mükemmel ARGE çalışmaları, kaliteli ve dayanıklı malzemeler, ince işçilik ile buluşarak One By Tempur’u ortaya çıkarttı. 10 yıllık sınırlı garantisi, yıkanabilir kılıfı ve hipoalerjenik özelliğiyle sağlıklı uyku senelerce sizinle…

Her uyku pozisyonu için uygun!

Herkesin uykuya daldığı, uykuda rahat ettiği pozisyon, uyku alışkanlıkları farklıdır. Bunu bilen Tempur, One By Tempur serisinde her yaşa ve her alışkanlığa uygun bir konfor alanı yarattı. Herkes için sağlıklı ve mükemmel uyku!

Nasa Teknolojisiyle Daimi Destek

Nasa onaylı; basıncı emen ve yatak yüzeyine dağıtan Tempur malzemesiyle bütün bir uykunuz boyunca omurganız başta olmak üzere vücudunuzun her noktası mükemmel desteklenir. Size uyumlu, konforlu bir uyku deneyimi yaşarsınız.

Teknolojiyi Konforla Buluşturan Mükemmel Denge

Geleneksel visco’dan farklı olarak; Tempur materyali üst düzey konfor ve vücudunuzun ihtiyaç duyduğu tüm desteği size bütün gece sunar. Teknolojiyle konforu mükemmel bir denge ile sunan saf bilimin ortaya çıkardığı Tempur’la bulutların üstünde uyuyormuşçasına rahat ve kesintisiz bir uyku deneyimi yaşarsınız.

Hipoalerjenik Yatak, Yıkanabilir Kılıf

One by Tempur içeriğinde bulunan malzemelerin tümüyle hipoalerjeniktir. Yıkanabilir kılıfıyla ev tozu ve akarlara ekstra direnç gösterir. Böylelikle hem temiz hem de alerjisiz uykulara merhaba diyebilirsiniz.
One By Tempur Yatağı incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
Yatakta aradığınız konfor ve kaliteyi sizinle buluşturduğumuz yatak ürünlerimizi inceleyebilir, ihtiyacınıza uygun visco yatak fiyatlarına göz atabilirsiniz.

 

 

 

 

Yorum Yok

Yorum Gönder