Doğal Uyku Ürünlerinin Hayatımıza Etkisi

18 Mayıs 2022
Yatsan yatak

Doğadan Uykuya

Bir insan ömrünün ortalama 23 yılını uyuyarak geçiriyor. Bu uzun süre boyunca çoğu kişi organik uyku ürünlerinin yerine sentetik ürünleri kullanıyor. Bu da uyku ve yaşam kalitesini olumsuz yönde etkiliyor. İyi uykunun yaşam kalitesine olan etkisine dair bilincin artmasıyla beraber sentetik malzemelerin yerine doğal malzemelerden yapılan uyku ürünlerine ilgi her geçen gün daha artıyor. Doğal uyku ürünleri; sağlıklı bileşenleri ve sağladıkları konfor ile doğanın rahatlatıcı etkisini evlerimize taşıyor. Peki doğal uyku ürünlerinin yaşam kalitemizi artırmada etkisi ne oluyor? ‘‘A’dan Zzz’ye’’ uykuya dair her şeyi ele aldığımız Yatsan Blog sayfamızda, doğal uyku ürünleri ile ilgili aradığınız soruların cevabını bu yazımızda bulacaksınız.

İyi Uykunun En Doğal Hali

 İyi bir uyku; zihnimizi keskinleştiriyor, bağışıklık sistemimizi güçlendiriyor, beyin fonksiyonlarımızı geliştiriyor, mutluluk sağlıyor, modumuzu yükseltirken öğrenme, hafıza, karar verme ve düşünme işlevlerimizi de iyileştiriyor. İyi bir uyku için oldukça önemli olan doğal uyku malzemelerinin son derece rahat olması, uykuda terlemeyi ve üşümeyi engellemesi, nem dengesini sağlaması, sağlıklı ve rahat bir uyku deneyimini bulutların üzerindeymiş hissiyatıyla sunması; iyi bir uyku deneyimi yaşatmasına yardımcı oluyor. Ayrıca doğal uyku ürünlerinin, kimyasal materyal içermeyerek doğal malzemelerden üretilmesi de tercih edilmelerindeki diğer bir detayı oluşturuyor. Siz de doğal uyku ürünlerinin en iyi seçkilerini arıyorsanız, ‘‘İyi uyku iyi hayat’’ mottosuyla ülkemizde uyku ürünleri alanında gelişmiş çözümleri hayata geçiren Yatsan’ın; değişen uyku ihtiyaçlarına göre oluşturduğu geniş uyku ürünleri seçkisinden, ihtiyaçlarınızı karşılayacak doğal uyku ürünlerini inceleyebilir; arzu ederseniz Yatsan Mağazalarından ya da online platformlarımızdan uzman ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Uykucu Lateks Hybrid Yatak

Doğadan Gelen Konfor, Dinlendirici Bir Uyku Keyfi….

Doğanın muhteşem gücünden yararlanarak hazırlanan Uykucu Lateks Hybrid Yatak; %100 geri dönüştürülebilir, yenilenebilir, çevre dostu olarak üstün kalitesi ile RegenereForm sünger ve Aleo Vera kumaştan özel olarak tasarlandı. Yaylı yatak severlere özel Diamond Torba Yay Sistemi, Lateks teknolojisi ve daha birçok özelliği ile vücut şeklinize, kilonuza, boyunuza, sıcaklığınıza ve farklı uyku pozisyonlarına sahip kişilere mükemmel kalitede, konforlu bir uyku deneyimi sunuyor.

  • Omurga sorunları yaşayanlar
  • Yoğun bir iş temposunda çalışanlar
  • Sert ve orta sert yatak sevenler
  • Doğanın iyileştiren gücünden yararlanmak isteyenler
  • Tek taraflı kullanım isteyenler
  • Uykuda cilt yenilenmesine önem verenler için uygundur

 Uykucu Lateks Hybrid Yatak Neden Tanışmalısın?

  • Tüm uyku pozisyonlarına uygundur
  • Aloe veranın mucizevi etkisi ile uykuda cilt yenilenmesi sağlar
  • Lateks özelliği ile sağlıklı bir uyku için yardımcı olur
  • Diamond Pocket Yay sistemi ile vücutta tüm farklı kilo, boy özelliklerine uyum sağlar
  • Yüksek kaliteli konfora, ulaşılabilir fiyatlara sahiptir
  • Uzun ömürlüdür, konforlu bir yatak arayanlar için uygundur

Yatsan’a özel RegenereForm sünger

 RegenereForm sünger ile doğanın gücünü evinizde hissedin. %100 geri dönüştürülebilir özelliği, çevre dostu yapısı, karbon ayak izinin minimal kullanımı yıllarca sürecek olan konforlu uyku deneyimini sizlerle buluşturuyor.

Lateks

 Amazon ormanlarında yetişen kauçuk ağacının özünden özel olarak üretilen ve tamamen doğal bir malzeme olan Lateks, yatak içerisinde hava dolaşımını sağlayarak teri emer ve sıcaklığı dengeleyerek sağlıklı bir uyku ortamı sunar.

Diamond Pocket Yay sistemi

 Birbirinden bağımsız hareket eden yay sistemi, omurga yapısına uyum gösteren özelliği, farklı kilo, boy ve tüm uyku pozisyonlarına uygundur. Hava sirkülasyonunu artıran yapısı, uzun yıllar konforlu bir uyku yaşamanızı sağlar.

Aloe Vera İle Taze Bir Cilt

 Tarihin tüm evrelerinde sağlık, güzellik ve şifanın bir numaralı bitkisi olan; namı değer ölümsüzlük bitkisi aloe vera uykunuza güzellik ve şifa katar.

Ferah Bir Uyku

 Doğal pamuk liflerinin nemlendirme özelliği sayesinde ferah bir uyku deneyimi sunar.

Velfont Mekong Bambu Çift Taraflı Sıvı Geçirmez Alez

Doğal uyku ürünlerinin tamamlayıcısı; %100 Bambu kumaştan üretilen Velfont Mekong Bambu Alez hiper nefes alabilir yapısı, ısı yalıtım ve çift taraflı kullanım özelliğiyle uzun yıllar boyunca konforunuzu ve yatağınızı korur. Sıvı geçirmez özelliği hiper nefes alabilirlik ile birleştiren Velfont Mekong Bambu Alez; doğal malzeme arayan, sıvı geçirmez özelliğe önem gösteren, alezin rahatlığına dikkat eden herkes için uygundur. Minimuma indirilmiş ses özelliği sayesinde diğer sıvı geçirmez alezlerin yarattığı hışırtı sesi engellenir. Sessiz ve konforlu bir uyku daima sizinle olur.

%100 Bambu ve Membran Kumaş ile Rahat Uykular

Alezinizin katmanlarında kullanılan %100 bambu kumaş maksimum emicilik ve yumuşaklık sunarken, ürün içerisinde orta katmanda bulunan membran kumaş toz akarlarının yatağa girmesini engelleyerek tam koruma sağlar.

Hiper Nefes Alabilir ve Neotherm Özelliği

 Hiper nefes alabilirlik ile neotherm yani ısı yalıtımı özelliklerinin birleştiği Velfont Mekong Bambu Alez size rahat ve ferah bir uyku deneyimi sunacaktır.

Çift Taraflı ve Sessiz Kullanım

 Velfont sıvı geçirmez özelliği, hiper nefes alabilir alezinizin her iki tarafı da örme bambu kumaştan üretildiğinden maksimum emicilik, yumuşaklık ve ferahlık sağlar. Sıvı geçirmez alezlerin birçoğunda var olan hışırtı sesini minimuma indirilmiş ses özelliği sayesinde engeller. Size de sessiz ve rahat bir uyku deneyimi sunar.

Kaz Tüyü Yorganlar ile Doğanın Hafifliğini Üzerinizde Hissedin

Neden Kaz Tüyü Yorgan?

Kaz tüyü yorganlar hafif, doğal, sağlıklı, yumuşak, uzun ömürlü ve ısı yalıtımı güçlü yorganlardır. Bu özellikleri ile en çok ihtiyaç duyulan doğal uyku ürünlerinde sıklıkla kullanılır

Kaz Tüyü Yorganların Özellikleri

Kaz tüyü yorganlar terletmez ve vücudu kurutmaz çünkü kaz tüyü higroskopik özelliği sebebiyle gece fazla nemi emer, içine hapseder ve gündüz bunu ortama vererek kendini kurutur. Dayanıklıdır ve uzun ömürlüdür; yıkansa da aynı formda hijyenik bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Kaz tüyüyle uyurken kendinizi yumuşak, hafif bir bulutun içinde gibi hissedersiniz. Bu malzemeyle doldurulmuş yorganlar rahatsız etmeyen ve hava alan katmanları sayesinde vücut sıcaklığınızı dengede tutar.

Yatsan Maison Cotton Touch Light Yorgan

 Hayatta doğallığı ve doğal ürünleri kullanmayı tercih edenler için doğal bileşenler kullanılarak cilt dostu olarak tasarlandı. Yatsan Maison Cotton Touch Light Yorgan sizlere en iyi uyku deneyimini sunmak için %70 pamuk,%30 micro elyaf içeriğine sahiptir.

Hafif ve Rahat Kullanım

200.gr dolgu gramajıyla hafif ve rahat kullanım olanağı sağlar.

Pamuk Bileşenler

%100 pamuk saten kumaşı ve yüksek pamuk içerikli dolgusuyla doğallık ön plandadır. Yumuşak bir kullanım hissi sunar.

Yatsan Maison Cotton Touch Light Yorgan ile tanışmak, pamuk ve micro elyaf içeriği ile uykunuzu doğallıkla buluşturmak için linkimizi tıklayabilirsiniz.

Siz de Yatsan Uyku Çözümleriyle hemen tanışın, iyi bir uykunun tadını çıkarın.

İyi bir hayat için iyi bir uyku; iyi bir uyku için her zaman, güzel bir Yatsan!

Yorum Yok

Yorum Gönder