Yatsan Tempur Yataklı Sinema – Evinizin Konforunda Bir Sinema Deneyimi

3 Ocak 2018

Evinizin konforunda farklı bir sinema deneyimine ne dersiniz? Tempur’un yatak ve uyku ürünlerinde ön planda tuttuğu kişisel rahatlık, sağlık, konfor gibi önemli noktalara dair kullandığı  Nasa teknolojisini bu kez de sinema salonlarında deneyimleyebileceğiz. İlk olarak İstinye Park’ta hayata geçirilen proje şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı. Yatsan Tempur, sinema konsepti ile yarattığı bu özel deneyim alanıyla ziyaretçilerin ürünleri film süresi boyunca test etme imkanı veriyor. Günümüzde yatak alış verişleri için bir çok araştırma yapıldıktan sonra, mağazalar aracılığıyla gidip yerinde test etme imkanı bulunmakta. Yalnız bu süre içerisinde kafanızı yastığa koyup iki saat uyumak maalesef uygulanabilir bir yöntem olmuyor. Yatsan Tempur’u mağaza dışında, üzerinde uzun bir süre   uzanarak keyifli bir film eşliğinde deneme şansı edinerek benzersiz bir iki saat yaşayabilirsiniz.

Toplam 273m2’lik bir alanın içerisinde bulunan salon, 24 adet çift kişilik yatak kapasitesi ile her seansta 48 izleyiciyi ağırlayabiliyor. Gelelim bilet fiyatlarına. Çift kişilik yatak kapasitesi için belirlenen fiyat 150 TL. Üstelik fiyatlara sınırsız patlamış mısır ve içecek dahil edilmiş.

İki saatlik bir süreç içerisinde hem Yatsan Tempur teknolojisini deneyimleyip, hem de film keyfini evinizin konforunda hissederek yaşayabilirsiniz. 76 ülkede en çok tercih edilen marka olan Tempur’u ayrıcalıklı kılan en önemli noktalardan biri, diğer yataklara oranla gösterdiği performans farkıdır. Malzemelerindeki açık hücreli yapılar sayesinde bedeni sayısız noktalardan destekleyerek, omurganın ideal duruşunu destekler ve omurgada gün boyu hissedilen baskıyı azaltır.

Ayrıca, Yatsan Tempur yatak modellerimizi buradan inceleyebilir, kişisel ihtiyaç ve konforunuza göre dilediğiniz ürünü mağazamızı ziyaret ederek satın alabilirsiniz.

Siz de Tempur yataklarını 2 saat boyunca deneyimleyerek, ev konforunu yaşayabileceğiniz keyifli sinema salonunda yerinizi ayırtın.

Tempur Teknolojisi

Tempur’un Nasa tarafından astronotlar için geliştirilen ve roket kalkış esnasında kullanılan basınç emici malzemeden imal edilmiş yastıkla başlayan hikayesi günümüzde dünyaca tanınan bir markaya dönüştü. Bu uzay teknolojisi, İsveçli ve Norveçli uzmanların araştırma-geliştirme çalışmalarıyla daha ileri taşınarak mükemmelleştirilip orijinal Tempur malzemesine dönüştürüldükten sonra yataklara ve diğer uyku ürünlerine uygulandı. Vücut ağırlığını yüzeye eşit dağıtırken vücut ısısını da ayarlayan bu eşsiz malzemesi ile Tempur bedene uygun destek ve konfor sağlayarak sağlıklı ve rahat bir gece uykusu için ihtiyacınız olan her şeyi sunar. Ayrıca Tempur ürünleri arasında gün boyu konfor sunan ve bedene destek olan özel terlikler, uyku maskesi, bel desteği gibi çeşitli aksesuarlar da bulabilirsiniz.

Tempur kategorisindeki uyku ürünlerimizi buradan inceleyebilir, sağlıklı ve kaliteli bir uyku yolundaki konforunuzu yukarı taşıyabilmek için hemen sipariş verebilirsiniz.

 

Akıllı Tempur Teknolojisi

Vücudunuza anında uyum sağlayan akıllı bir yatağınız olduğunda hayatınızda çok şey değişir. Nasıl rahat ettiğinizi asla unutmayan Tempur yataklarla az uyuduğunuzda bile sabah oldukça dinlenmiş hissedersiniz. Beden üstündeki basıncı emmek üzere özel olarak geliştirilen Tempur malzemesi, visco gözenek yapısıyla en rahat uykulara dalmanızı sağlar. Az uyumak her ne kadar tavsiye edilen bir konu olmasa da, Tempur yatağın fiziksel durumunuz ve dinlenmiş olma hissinize olan etkisini ölçümlemek adına Yatsan Tempur Yataklı sinemasında iki saat geçirerek benzersiz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

76 Ülkede en çok tercih edilen marka

Uzayda başlayan macera, yeryüzünde bilim insanları ve mühendislerin ileri araştırma ve geliştirme çalışmalarıyla mükemmelliğe ulaşıp TEMPUR teknolojisine dönüştü. NASA onaylı Tempur ürünleri dünya çapında ünlenerek çok sayıda insanı arzuladıkları sağlıklı gece uykusuna kavuşturdu. TEMPUR halen 76 ülkede en çok tercih edilen marka olmayı sürdürüyor.

 

Hareket Serbest

Yaylı ya da yaysız olsun fark etmez, yatakta hareket ettiğinizde yatağı paylaştığınız kişi rahatsız olabilir. TEMPUR malzeme iç içe geçmiş gözeneklerden oluşan karmaşık bir ağ yapısına sahip olduğu için arasında hava sıkışmaz. Hareket eden bedenin yatağa uyguladığı basınçtan doğan enerjiyi emer emmez orijinal haline geri döner. Böylece çiftler yatakta dönüp dursalar bile, birbirini rahatsız etmeden uyumaya devam edebilirler.

 

Kişiye özel konfor

En rahat ettiğiniz uyku pozisyonu hangisi olursa olsun, TEMPUR yatak ve yastıklar tam anlamıyla kişiye özel vücut desteği sağlar. Çünkü TEMPUR malzemesi vücut ağırlığına ve ısısına son derece duyarlıdır. Yatağa uzandığınızda vücut ısınız materyalin yumuşamasına neden olur. TEMPUR yatak ve yastıklar vücudun her kıvrımına uyum sağlayıp en çok ihtiyaç duyulan bölgeleri destekleyebilir hale gelir. Bu sayede olağanüstü konforlu ve dinlendirici bir gece uykusuna kavuşabilirsiniz.

Yatakta aradığınız konfor ve kaliteyi sizinle buluşturduğumuz yatak ürünlerimizi inceleyebilir, ihtiyacınıza uygun tempur yatak fiyatlarına göz atabilirsiniz.

Yorum Yok

Yorum Gönder