‘Sağlık’ Denince Doğru Tercih Tempur!

23 Mart 2017

Doğru yatak, vücudunuzun en ince ayrıntılarına uyum sağlayarak boyna, sırta, omuzlara ve bacaklara gerekli desteği vermelidir. Vücudunuzun tamamı, olması gereken anatomik pozisyonunda desteklenmeli ve omurganız doğal konumunda tutularak rahat bir gece uykusu sunulmalı. Baskı, bütün vücudunuza ve yatağa eşit olarak dağılmalı.

Yatak seçimi yapılırken genellikle vücudun normal duruş yapısı dikkate alınmaz. Oysa doğal olmayan duruş pozisyonunda uyumak ile ortaya çıkan baskı, sırt, boyun ve eklem ağrılarının en büyük sebeplerini oluşturur. Çok sert ya da çok yumuşak yatak seçimi, bu sorunların artmasına sebep olabilir.

Vücudunuzun tamamı üzerindeki baskıyı azaltmak ve vücudunuzu destekleyerek çeşitli sorunları önlemek doğru yatağın’ görevidir. Tempur yatak ve yastıklarının basınç azaltıcı özelliği rahat bir gece uykusu sağlar, sırt, boyun ile eklem ağrılarını ve dolaşım sorunlarını azaltır. Vücudunuzun özelliklerine göre doğru Tempur’u seçmek, kendiniz için sağlıklı ve doğru yatağı seçmek anlamına gelir.

‘Sağlık’ Denince Doğru Tercih Tempur Akla Gelir !

Kahve İçen Kadın

Tıp uzmanları da sağlıklı bir uykunun doğru yatak tercihinden geçtiğinin altını çiziyor. Vücudun doğal duruş pozisyonunda kalmasını sağlayan eşsiz basınç azaltıcı özelliği nedeniyle 75.000 tıp uzmanı tarafından tavsiye edilen Tempur, dünyanın çeşitli yerlerindeki hastanelerde ve uyku merkezlerinde kullanılmaktadır. Tempur’un devrim yaratan;  yatak ve yastıklarında kullanılan formülü, uyku teknolojisinde en iyi buluş ve sağlıklı bir uykunun anahtarı olarak kabul edilmektedir.

NASA yarattı, Tempur mükemmelleştirdi!

Nasa Sembolü

Tempur malzemesi, 1970’lerde NASA’nın Ames Araştırma Merkezi tarafından astronotların karşılaştıkları G basıncını önlemek için geliştirilmiştir. Tempur, 1996 yılında Amerikan Uzay Vakfı tarafından ‘NASA Sertifikalı Teknoloji’ mührünü tüm ürünlerinde kullanmaya hak kazanmıştır. Tempur, uzay teknolojisini ürünlerine uyarlayarak kullanıcılarının yaşam kalitesini yükselttiği için NASA tarafından tanınan ve onaylanan tek markadır.

Uzay teknolojisi ile üretilen ve NASA tarafından onaylanan Tempur ilgili detaylı bilgi almak için tıklayabilirisiniz.

Tempur yatak ve yastık

Uyku Poziyonuna Göre Tempur Yastık Önerisi:

Yan ve sırt üstü yatış pozisyonları için uygun; Tempur Sonata Yastık.

Tempur yastık

Yüz üstü yatanlar için ideal; Tempur Ombracio Yastık.

Tempur Ombracio Yastık.

Tüm yatış pozisyonlarına uygun; Tempur Millennium Ergonomik ve Anatomik Yastık

Tempur yastık

Eğer “sağlık” denince aklınıza uyku geliyorsa, doğru tercih kesinlikle Tempur! Sağlık ve  konfor Tempur’un akıllı teknolojisiyle bir araya geliyor. Uyku teknolojilerinde sürdürülebilirliğin öncüsü Tempur ile tanışın. Uzun, rahat ve sağlıklı bir yaşam için ilk adımı atın, sizi bekleyen konforlu dünyaya adım atın. Detayları keşfetmek için “Uyku Teknolojilerinde Sürdürülebilirliğin Öncüsü Tempur’la Tanışın” adlı blog yazımızı okuyun ve hayatınızı değiştirin.

Yorum Yok

Yorum Gönder